Strange Brigade Nintendo Switch Kopen. Strange Brigade Nintendo Switch Key, de beste prijzen vergelijken.

Vergelijk prijzen en koop Strange Brigade Nintendo Switch Key goedkoop! Na aankoop kun je met de Nintendo Switch Code direct downloaden, installeren en spelen op de Nintendo Switch-client.

De momenteel laagste prijs op 21-01-2022 voor een Strange Brigade Nintendo Switch sleutel in Nederland is € 30.82

Strange Brigade is een gewelddadig, actievol avonturenspel met puzzels en survival elementen. Strange Brigade wordt ontwikkeld en gepubliceerd door Rebellion. De verwachtte releasedatum is 28 augustus 2018.

Na 4000 jaar lang begraven te zijn in een graf zonder naam en volledig gewist te zijn uit de geschiedenis, is heksenkoningin Seteki weer opgestaan. Alleen een groep dappere helden kan de verschrikkelijke kracht van heksenkoningin Seteki en haar ondode leger van gemummificeerde monsters tegenhouden.

Vijanden en wapens

Seteki is niet als enige opgestaan uit de dood. Ze heeft een heel leger aan angstaanjagende, loyale beesten met zich meegebracht. Ga de strijd aan met een grote hoeveelheid ondode vijanden. Vecht tegen gemummificeerde, ondode monsters, gepantserde minotaurussen, vuurspuwende huurmoordenaars, reuzen schorpioenen en nog heel veel meer. Laat verwoestende krachten los met waanzinnige wapens, zoals de vuurspuwende Krakatoa, de hersen brekende Blunderbuss en de ijskoude Chill Burster.

De omgeving

Jaag op Seteki in een spel vol gevaarlijke tombes, wonderbaarlijke piramides en donkere grotten. Speel het spel als 1 van de 4 ontdekkingsreizigers. Elke ontdekkingsreiziger heeft zijn eigen wapens, tactieken en speciale krachten. Naast een aantal coole wapens kun je ook de omgeving op een creatieve manier gebruiken om je vijanden terug te sturen naar het hiernamaals. Onthoofd je vijanden met ronddraaiende messen, verpletter ze met goedgeplaatste rotsblokken en frituur ze met vuur vallen tot ze goudbruin en knapperig zijn. Let tijdens het spelen ook goed op geheimzinnige aanwijzingen en verborgen gangen. Wie weet wat voor schatten er verborgen liggen.

Je kunt Strange Brigade alleen spelen of online samen met 1 tot 3 vrienden.

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download Strange Brigade Nintendo Switch key tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel Strange Brigade Nintendo Switch op Keysforgames.nl