Steep Xbox One Kopen. Steep Xbox One Key, de beste prijzen vergelijken.

Vergelijk prijzen en koop Steep Xbox One Key goedkoop! Na aankoop kun je met de Xbox One Code direct downloaden, installeren en spelen op de Xbox One-client.

De momenteel laagste prijs op 27-01-2022 voor een Steep Xbox One sleutel in Nederland is € 5.3

Steep is een fantastische sportgame in een open wereld van de Alpen en Denali, die door de spelers kan worden verkend. De game kan gespeeld worden vanuit eerste persoon of derde persoon, die je tijdens het spelen kunt wisselen. Het spel maakt ook gebruik van een sportcamera tijdens races. De vier top activiteiten die je kunt doen in het spel zijn skiën, wingsuit vliegen, snowboarden en paragliden. Je kunt wisselen tussen deze activiteiten via het menu van de game.

Steep is online gericht, alle spelers bevinden zich in dezelfde wereld, je voert tegelijkertijd ook verschillende sportactiviteiten uit. Je kan ook met elkaar botsen als ze de bots functie inschakelen. Om snel te kunnen navigeren over de wereld, kan je de bergzicht modus gebruiken, de modus toont dropzones waar je kunt starten in de game. Deze dropzones dienen als snelle verplaatsingspunten die je in staat stellen om verschillende delen van de wereld te bereiken zonder dat je de afstand moet afleggen. Er zijn verschillende verborgen races en geheime gebieden. Je kunt ze ontdekken en ontgrendelen door de wereld te verkennen. Je bent ook uitgerust met een verrekijker, die je kunt gebruiken om nieuwe locaties te ontdekken.

De perfecte sportgame

Verover de prachtige Alpen met ski’s, wingsuits, snowboards en paragliders.

Avontuurlijk

Ga solo of speel met je vrienden en andere spelers om samen de mooiste avonturen te beleven.

Je eigen route

Kies je pad in de fantastische open wereld en deel je zelfgekozen routes met vrienden.

Jij bent de baas

Jij bent de berg de baas tijdens unieke spectaculaire missies en sporten.

Deel

Neem je gevaarlijkste stunts op met de sportcamera en deel ze via sociale media.

De prachtige wereld van Steep

Verken de prachtige wereld van Steep en pak je goed in voor indrukwekkende stunts en wilde races tijdens je rit om koning of koningin van de sneeuwsport te worden. Ervaar 360 graden gameplay tijdens je verkenningen door de Alpen en geniet van de sneeuwsporten in de bergen. Je omgeving verkennen was nog nooit zo mooi en indrukwekkend. Tijdens je afdaling kun je ook gebruik maken van de Tobii Eye Tracking set. Gebruik van je ogen om de bergen af te dalen voor een meeslepende speelervaring.