Star Wars Jedi Fallen Order PS4 Kopen. Star Wars Jedi Fallen Order PS4 Key, de beste prijzen vergelijken.

Vergelijk prijzen en koop Star Wars Jedi Fallen Order PS4 Key goedkoop! Na aankoop kun je met de PS4 Code direct downloaden, installeren en spelen op de PS4-client.

De momenteel laagste prijs op 27-01-2022 voor een Star Wars Jedi Fallen Order PS4 sleutel in Nederland is € 12.59

Van de makers van Titanfall, Respwan Entertainment, komt de langverwachte Star Wars Jedi: Fallen Order. Dit bevestigde EA, welke de game zal lanceren, tijdens de E3 in de vorm van een tease een paar weken geleden. In de tweede helft van 2019 zal deze lang verwachte Star Wars game in de winkels verschijnen voor diverse platforms en pc.

Jedi: Fallen Order is een third-person single-player actiegame, en zal zich afspelen tussen “Episode 3 – Revenge of the Sith” en “Episode 4 – A New Hope”.
Je speelt Jass, een Jedi-Padawan welke aan de dood is weten te ontsnappen nadat keizer Palpatine order 66 heeft afgeroepen waarbij de gehele Jedi gemeenschap is uitgeroeid. In deze donkere tijd waar de laatste overgebleven Jedi opgejaagd en uitgeroeid worden zul jij en Jedi Master Uvell moeten zien te overleven.

Veel is er helaas nog niet losgelaten over deze game. Zal het een open wereld zijn zoals Knights of the old Republic of een meer afgesloten spel zoals Star Wars battlefront en gaat ea hier Lucasarts mee achterna in een zelfde setting als de Jedi Knight spellen uit eind jaren negentig en het begin van de zero’s? Ook of we oude bekende als Obi-Wan Kenobi, Yoda, Maul of Darth Vader gaan tegenkomen blijft speculeren. Op IMDb zijn wel al bekende caracter namen gevallen als Dash Rendar en Darth Revan, welke afkomstig zijn uit de oude expanded universe welke met de komst van The Force Awakens is komen te vervallen.

Naarmate de tijd volgt zal er zeer zeker een trailer volgen waarvan de gemiddelde Star Wars fan zal smullen en gamers even zeer.

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download Star Wars Jedi Fallen Order PS4 tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel Star Wars Jedi Fallen Order PS4 op Keysforgames.nl