Space Crew Xbox One Kopen. Space Crew Xbox One Key, de beste prijzen vergelijken.

Vergelijk prijzen en koop Space Crew Xbox One Key goedkoop! Na aankoop kun je met de Xbox One Code direct downloaden, installeren en spelen op de Xbox One-client.

De momenteel laagste prijs op 18-01-2022 voor een Space Crew Xbox One sleutel in Nederland is € 8.91

Spacecrew werd uitgegeven door Curve Digital, het is een strategisch ruimte simulatiespel. Multiplayer is mogelijk.

Het doel is om de aarde te redden van de nakende ondergang. Voorkom dat buitenaardse wezens de aarde en bovendien ook de mensheid vernietigen. Als speler wordt je lid van de verenigde verdediging troepen. Je trekt op missie door het heelal en je moet zo snel mogelijk de aanval afwenden! De aanvallers worden ook wel de phasmiden genoemd, een heel mysterieus buitenaards volk. Begin zo snel mogelijk! Voor de aarde ten onder gaat! Speel lekker alleen, of stel zelf jouw team samen met mensen waar je op kan rekenen.

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download Space Crew Xbox One tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel Space Crew Xbox One op Keysforgames.nl