Sonic Mania PS4 Kopen. Sonic Mania PS4 Key, de beste prijzen vergelijken.

Vergelijk prijzen en koop Sonic Mania PS4 Key goedkoop! Na aankoop kun je met de PS4 Code direct downloaden, installeren en spelen op de PS4-client.

De momenteel laagste prijs op 27-01-2022 voor een Sonic Mania PS4 sleutel in Nederland is € 11.51

De klassieke gameheld Sonic keert terug in dit nieuwe platform avontuur. Het is een game die is gebaseerd op de allereerste avonturen van Sega’s populairste held. Je sprint in 2D door een groot aantal werelden, waarbij je het op moet nemen tegen een groot aantal verschillende schurken en hun hulpjes. Dit is platformgaming op zijn best en is zeker niet alleen leuk voor trouwe fans van de razendsnelle blauwe egel.

De terugkeer van Sonic zoals we hem graag zien

Sonic is een van die gamepersonages die al vele jaren meegaan. Sinds zijn debuut in 1991 is Sonic te zien geweest in tientallen verschillende games, waarbij Sega heel wat verschillende genres heeft geprobeerd. Sonic was te zien in zowel 2D als 3D platformgames, racegames, vechtspellen, digitale flipperkasten, puzzel spelletjes en partygames. Toch zien we Sonic het liefste zoals hij in Sonic Mania terug te zien is. Als een supersnelle platformheld die in twee dimensies de levels doorwerkt. Sonic Mania is dan ook als een soort cadeautje voor de trouwe fans. Niet alleen zien we de klassieke werelden uit de originele spellen terug, ook is Sonic vergezeld van populaire bijpersonages als Tails en Knuckles.

Sonic op zijn best

Sonic Mania is gemaakt door een heel team aan ontwikkelaars. Een opvallende naam binnen het team is die van Christoper Whitehead. Deze gamedesigner kwam het eerst onder de aandacht doordat hij de allereerste Sonic game perfect op een iPhone liet draaien. Sega was in eerste instantie niet blij met deze actie van Whitehead, maar was dusdanig onder de indruk van het werk van Whitehead dat ze hem een baan aanboden. Na het overzetten van enkele oude Sonic games naar nieuwe consoles en smartphones, mocht Whitehead nu dan aan de slag met een compleet nieuwe Sonic-game. Het resultaat mag er absoluut zijn en is een goede reden voor fans van Sonic om weer eens terug te keren naar de verslavende gameplay die de originele Sonic-games tot zo’n groot succes maakte.

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download Sonic Mania PS4 tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel Sonic Mania PS4 op Keysforgames.nl