Sonic Forces Xbox One Kopen. Sonic Forces Xbox One Key, de beste prijzen vergelijken.

Vergelijk prijzen en koop Sonic Forces Xbox One Key goedkoop! Na aankoop kun je met de Xbox One Code direct downloaden, installeren en spelen op de Xbox One-client.

De momenteel laagste prijs op 27-01-2022 voor een Sonic Forces Xbox One sleutel in Nederland is € 11.84

Vanaf het begin toont Sonic Forces een aantal kwesties die kenmerkend zijn voor de komende reis: de aanhoudende tutorial berichten onderbreken uw eerste sprint langs een kronkelige weg, de filmische overgangssequenties die u van het ene pad naar het volgende brengen, waardoor u een waarnemer wordt , niet een actieve deelnemer, en als je op het punt staat om je te verroeren in de vreugde van je gekke voorwaartse actie, eindigt het podium. In dit 3D Sonic-spel probeert ontwikkelaar Sonic Team de formule van games als Sonic Generations en Sonic Colors te herhalen.
In het verhaal van de game wordt Sonic opnieuw betrokken bij een strijd tegen Dr. Eggman – dit keer over het lot van de wereld. De medeplichtige wetenschapper rekruteert de expertise van een machtige entiteit die bekend staat als Infinite, die hij gebruikt om korte metten te maken met de blauwe egel. Zes maanden gaan voorbij en Dr. Eggman heeft bijna de hele planeet overgenomen, waardoor Sonic en zijn vrienden in een moeilijke positie blijven. Om de dreiging te bestrijden, komt een groep van vrijheidsstrijders, bestaande uit Sonic, een jongere versie van hemzelf, het grootste deel van zijn ondersteunende rol, en een nieuw personage dat je persoonlijk creëert en aanpast – simpelweg “de Rookie” genoemd – samen.

Unieke eigenschappen

  • Een opwindend gevoel van snelheid en actie wanneer beweging werkt zoals u dat wilt
  • De speelstijlen van personages onderscheiden zich van elkaar
  • Het opnieuw spelen van niveaus om S-rangen te bereiken of complete uitdagingen kan lonend zijn

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download Sonic Forces Xbox One tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel Sonic Forces Xbox One op Keysforgames.nl