Sonic Colors Ultimate Nintendo Switch Kopen. Sonic Colors Ultimate Nintendo Switch Key, de beste prijzen vergelijken.

Vergelijk prijzen en koop Sonic Colors Ultimate Nintendo Switch Key goedkoop! Na aankoop kun je met de Nintendo Switch Code direct downloaden, installeren en spelen op de Nintendo Switch-client.

De momenteel laagste prijs op 21-01-2022 voor een Sonic Colors Ultimate Nintendo Switch sleutel in Nederland is € 20.69

onic Colors Ultimate is een Single Player platform game ontworpen door Sega. Het is een remastered versie van de gekende game en biedt een pak betere visuals, nieuwe game modes en betere controls.

Beter en sneller dan ooit

Sonic Colors werd voor het eerst gereleased voor de Wii Console in 2010 en is een platform game die Sonic volgt door zijn uitdaging om Doctor Eggman tegen te houden een buitenaards ras tot slaaf te maken en de wereld te veroveren.

Wisp power-ups

De gameplay is zeer gelijklopend met andere Sonic games en introduceert nu Wisps, waarmee je Sonic transformeert en je vijanden verslaat.

Jouw doel in deze game is de Wisps te bevrijden van Eggman. Om dit te doen zal je met Sonic het interstellair pretpark van Eggman moeten verkennen, uitgestrekt over maar liefst 5 planeten en in elk van deze planeten zal je de krachtbron moeten vernietigen.

Uitdagende boss gevechten

Elke planeet heeft zes levels en een boss level. In deze boss levels zal je oog in oog komen te staan met robots.
Wanneer je een level hebt beëindigd zal je een score krijgen en terwijl je progressie maakt in het spel, zullen meer planeten beschikbaar worden.

Bij het beëindigen van alle planeten zal er zich een bonusplaneet ontgrendelen en kan je het verhaal tot een goed einde brengen.

Dankzij de verbluffende graphics, de vernieuwde controls en verbeterde gameplay biedt deze game je nu de ultieme Sonic Colors ervaring. Ga mee met Sonic op deze verbluffende reis en geniet van non stop actie!

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download Sonic Colors Ultimate Nintendo Switch key tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel Sonic Colors Ultimate Nintendo Switch op Keysforgames.nl