Sniper Elite V2 Remastered Xbox One Kopen. Sniper Elite V2 Remastered Xbox One Key, de beste prijzen vergelijken.

Vergelijk prijzen en koop Sniper Elite V2 Remastered Xbox One Key goedkoop! Na aankoop kun je met de Xbox One Code direct downloaden, installeren en spelen op de Xbox One-client.

De momenteel laagste prijs op 28-01-2023 voor een Sniper Elite V2 Remastered Xbox One sleutel in Nederland is € 11.69

Sniper Elite V2 Remastered is een game ontwikkeld door Rebellion Developments. De releasedatum van het spel is 14 mei 2019. Het spel wat al eerder uitkwam in 2012 wordt uitgebracht voor de pc, Playstation 4 de Xbox one en de Nintendo Switch. Sniper Elite V2 Remastered is een single player action /shooter game. Vanuit het third-person shooter perspectief is het belangrijk dat je gebruik maakt van sluipacties in plaats van keiharde actie.

Wat dit spel uniek maakt

Het spel is een geremasterde versie van de succesvolle game uit 2012. Karl Fairburne keert terug naar de frontline. Waar in de donkere dagen voor het einde van de Tweede Wereldoorlog, één kogel de geschiedenis kan veranderen. Te midden van de ruïnes van Berlijn kom je veel nieuwe functies tegen met moderne graphics en spannende content.

Gebruik authentieke wapens en besluip je doelwit. Wees geduldig, gebruik je sluipactie en je slimme tactieken om zo je missie te behalen. Het is een race tegen de klok, jij moet voorkomen dat het ontwikkelen van de Duitse V-2 Raket plaats vindt. Zorg dat de technologie van deze raket niet in de verkeerde handen valt. Laat elk schot een treffer zijn! Probeer ongezien je vijanden te verschalken.

Wat is er beter aan de game

Rebellion beloofd betere graphics, maar daarnaast ook een nieuwe fotomodus en zeven nieuwe speelbare personages. Het is inclusief alle DLC – ‘Doel: Führer’ met alle DLC-missies, kaarten en wapens. Multiplayer en co-op – dus ga online de strijd aan in zeven modi voor 16 spelers of speel samen met een vriend in 4 spannende co-opmodi.

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download Sniper Elite V2 Remastered Xbox One tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel Sniper Elite V2 Remastered Xbox One op Keysforgames.nl