Scarlet Nexus PS5 Kopen. Scarlet Nexus PS5 Key, de beste prijzen vergelijken.

Over Scarlet Nexus PS5

Vergelijk prijzen en koop Scarlet Nexus PS5 Key goedkoop! Na aankoop kun je met de PS5 Code direct downloaden, installeren en spelen op de PS5-client.

De videogame Scarlet Nexus is ontwikkeld en uitgegeven door Bandai Namco Studies en wordt daarbij geleid door de voormalige leden van de TALES OF-serie van Bandai Namco Entertainment en leden van de Tales of Vesperia. Scarlet Nexus is beschikbaar voor de Xbox Series X, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4 en de pc.

De hoofdpersoon en de locatie

De hoofdpersonen Yuito Sumeragi en Kasane Randall ontrafelen mysteries in de nieuwe stad Himuka, gewapend met een psycho-kinetische krachten. De stad zit gevangen in een Brain Punk-toekomst, een wereld tussen technologie en fysieke vaardigheden.

Psycho-kinetische krachten en Anderen

Door de ontdekking van een psionisch hormoon in het menselijk brein kunnen mensen bovennatuurlijke krachten krijgen en hiermee de een nieuwe wereld creëren. Terwijl de mensen in Himuka dit nieuwe tijdperk ingaan, dreigt er een groot gevaar. Buitenaardse mutanten genaamd Anderen landen in de stad, op zoek naar menselijke hersenen. Omdat de Anderen niet gevoelig zijn voor conventionele wapens, kunnen alleen mensen met bovennatuurlijke krachten de aanval van bovenaf bestrijden en de mensen in Himuka beschermen. Deze mensen worden gerekruteerd voor de Other Suppression Force, de laatste hoop voor de mensheid. De leden van de Other Suppression Force gebruiken hun psycho-kinetische krachten om stukken van de omgeving op te tillen, te breken en te slingeren om de vijand te doden. Hoe verder je komt in de game, hoe meer leden van de Other Suppression Force je tegenkomt die aan je zijde zullen vechten.

Een nieuwe kijk op Japanse RPG’s

Scarlet Nexus is een complex verhaal van banden, moed en dapperheid dat bedacht is door dezelfde geniën die Tales of Vesperia hebben geschreven. De game bevat volledig interactieve real-time gevechten met dynamische animatie. Gamers kijken op een nieuwe manier naar Japanse RPG’s omdat deze game krachtige futuristische esthetiek combineert met een gestroomlijnd vechtsysteem en strategische planning.

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download Scarlet Nexus PS5 tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel Scarlet Nexus PS5 op Keysforgames.nl