RESIDENT EVIL 3 PS4 Kopen. RESIDENT EVIL 3 PS4 Key, de beste prijzen vergelijken.

Vergelijk prijzen en koop RESIDENT EVIL 3 PS4 Key goedkoop! Na aankoop kun je met de PS4 Code direct downloaden, installeren en spelen op de PS4-client.

De momenteel laagste prijs op 28-05-2022 voor een RESIDENT EVIL 3 PS4 sleutel in Nederland is € 10.79

Resident Evil 3: Griezelig spannend

Resident Evil 3 is een spannende survival actie horrorgame ontwikkeld en uitgegeven door CAPCOM.CO LTD

Gevechten tegen zombies
Resident Evil 3 laat je vechten tegen zombies en andere enge wezens. Deze game is de splinternieuwe opvolger van de eerdere Resident Evil games. Kruip in de huid van Jill Valentine die is ondergedoken samen met Dario Rosso in een garage. Raccoon City staat op zijn kop door een zombie invasie. Er schijnt een afschuwelijk wezen te zijn die het heeft gemunt op de leden van het S.T.A.R.S Alpha Team. Jill gaat gewapend de straat over opzoek naar een uitweg om te ontsnappen aan de stad vol monsters. Vervolgens gaat ze samen met een team soldaten verder op onderzoek uit. Er volgt een zware doodstrijd tussen Jill, het team en het afschuwelijke Nemesis monster. Tevens is er een akelig virus in het spel waardoor Jill tevens geïnfecteerd raakt. Op het einde vind er een enorme eindstrijd tussen Jill en de Nemesis waarbij ze een elektrisch geweer gebruikt.

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download RESIDENT EVIL 3 PS4 tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel RESIDENT EVIL 3 PS4 op Keysforgames.nl