Goedkoop Remnant From the Ashes Subject 2923 Xbox One key kopen

Over dit spel

Remnant: From the Ashes – Subject 2923 is een uitbreiding voor Remnant: From the Ashes. Doorloop een nieuwe verhaallijn vol met unieke gebieden en monsters in dit actievolle rollenspel. Remnant: From the Ashes – Subject 2923 is ontwikkeld door Gunfire Games en wordt uitgebracht door Perfect World Entertainment.

Leer hoe The Dreamers zijn ontstaan en wat hun connecties zijn met de gevreesde Root. Verken tal van nieuwe gebieden waaronder weilanden en verlaten militaire basissen. Je zult zowel de Aarde als het gebergte van Reisum bezoeken om te vechten voor een betere toekomst. Je hebt tal van nieuwe wapens en schilden om te gebruiken die je helpen om te overleven. Versla de nieuwe eindbazen en maak voorgoed een einde aan de heerschappij van de duivelse Root.

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download Remnant From the Ashes Subject 2923 Xbox One tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel Remnant From the Ashes Subject 2923 Xbox One op Keysforgames.nl