Goedkoop Ori and the Will of the Wisps Nintendo Switch key kopen

Over dit spel

Ori and the Will of the Wisps is een platform, avontuur game. Het is een vervolg op het spel Ori and the Blind Forest uit 2015. Het spel werd aangekondigd tijdens E3 in 2017. Ori and the Will of the Wisps wordt gemaakt door Moon Studios en uitgebracht door Microsoft Studios. Wanneer de game uitkomt, is nog niet bekend.

In het spel speel je als Ori en ga je op avontuur om te ontdekken wat er buiten het bos Nibel is. Tijdens deze reis kom je steeds dichter bij het ware lot van Ori.

Wat is er bijzonder aan dit spel?

Het spel Ori and the Blind Forest wordt vooral geroemd om de graphics, muziek en het verhaal. Dit vervolg zal daarin niet anders zijn. De graphics zijn betoverend mooi en voeren je mee in het verhaal achter de game. Je leeft mee met het personage Ori. De muziek versterkt het verhaal nog meer. Tijdens het spelen van Ori and the Will of the Wisps wordt je echt even meegevoerd in een andere wereld. In de trailer zie je Ori met een klein vogeltje bij twee karkassen van volwassen vogels. Het beloofd dus weer net zo aangrijpend en emotioneel te worden als het eerste spel.

Naast mooie graphics, muziek en een mooi verhaal biedt Ori and the Will of the Wisps ook genoeg uitdaging. Je zult de levels niet zomaar uitspelen, maar het is ook niet te moeilijk waardoor het frustrerend wordt. Het is een mooie balans waardoor je flink wat uren plezier zult hebben aan dit spel.

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download Ori and the Will of the Wisps Nintendo Switch tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel Ori and the Will of the Wisps Nintendo Switch op Keysforgames.nl