NHL 22 PS5 Kopen. NHL 22 PS5 Key, de beste prijzen vergelijken.

Vergelijk prijzen en koop NHL 22 PS5 Key goedkoop! Na aankoop kun je met de PS5 Code direct downloaden, installeren en spelen op de PS5-client.

De momenteel laagste prijs op 05-02-2023 voor een NHL 22 PS5 sleutel in Nederland is € 12.59

EA Sports heeft zijn eerste gameplay-trailer uitgebracht voor NHL 22, de eerste NHL-game van de uitgever die officieel wordt onthuld op de Playstation 5 en Xbox Series X.

De trailer

De trailer geeft een eerste echte blik op de eerste kennismaking van de franchise met de Frostbite-engine, de exclusieve grafische engine van EA die werd gebruikt voor eerdere FIFA- en Madden NFL-games. De verhuizing zorgt voor verbeterde graphics, verbeterde verlichting en verbeterde objecten om een realistischer, levendiger uitziend scenario te creëren. De Frostbite-engine is beschikbaar in alle versies van de game, ongeacht de systeemgeneratie.

Op het eerste gezicht zien de graphics zeker een verbetering, hoewel niet op een grote manier zoals in eerdere sprongen door console-generaties. De grootste opvallende veranderingen zijn de verbeterde verlichting, schaduw en algemene details in het publiek en de arena om een meer realistische sfeer op te bouwen – ervan uitgaande dat fans met volle kracht kunnen terugkeren.

In de trailer leek het alsof er iets niet helemaal klopte met de graphics. Rapporten van gametesters zeiden dat de gameplay er op basis van hun ervaringen beter uitzag, maar de korte gameplay in de trailer leek de game niet in het beste licht te laten zien.

Vaardigheden

De trailer geeft ook meer informatie over het grote verkoopargument, Superstar X-Factors. Als het gaat om enkele van de beste spelers in het spel, zullen deze vaardigheden de beste spelers helpen door te dringen op manieren die andere spelers niet kunnen. Het is onderverdeeld in twee categorieën: zonevaardigheden en superstervaardigheden. Zonevaardigheden helpen sterspelers beter te maken, terwijl superstervaardigheden extra power-ups zijn voor het beste van het beste. Deze zullen duidelijk worden in modi zoals franchise, Be a Pro, HUT en de World of Chel.

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download NHL 22 PS5 key tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel NHL 22 PS5 op Keysforgames.nl