Goedkoop Nexomon Extinction PS4 key kopen

Over dit spel

Nexomon: Extinction is een klassiek turn-based rollenspel waarin je meer dan 300 monsters kunt vangen en trainen. Het spel is ontwikkeld door VEWO Interactive Inc. en wordt uitgebracht door PQube Limited VEWO Interactive Inc.

Je begint het avontuur door het weeshuis waarin je bent opgegroeid, achter je te laten. Je gaat bij de Tamer’s Guild, een groepering die Nexomon vangen en trainen, om er vervolgens andere trainers mee te bevechten. De wereld zal mogelijk vernietigd worden door machtige Tyrant Nexomon die vechten over het lot van de planeet. Jij moet de balans herstellen door het kwaad te bestrijden met je goed getrainde Nexomon. Er zijn tal van omgevingen om te ontdekken, gaande van woestijnen tot bevroren ijsvlaktes. Elke Nexomon heeft een sterkte en een zwakte, door hier handig gebruik van te maken, kun je vijanden effectief uitschakelen.

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download Nexomon Extinction PS4 tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel Nexomon Extinction PS4 op Keysforgames.nl