NBA 2K22 PS4 Kopen. NBA 2K22 PS4 Key, de beste prijzen vergelijken.

Vergelijk prijzen en koop NBA 2K22 PS4 Key goedkoop! Na aankoop kun je met de PS4 Code direct downloaden, installeren en spelen op de PS4-client.

De momenteel laagste prijs op 05-02-2023 voor een NBA 2K22 PS4 sleutel in Nederland is € 11.69

Deze legendarische basketbal game komt dit jaar terug. Dit jaar met nieuwe seizoenen, nieuwe kansen en nieuwe beloningen. Je hebt het hele basketbaluniversum in jouw handen. In dit artikel zul je zien wat je kunt verwachten van de NBA 2k22 game.

Basketbal

Je kan spelen tegen authentieke teams en spelers in de NBA of WNBA. In MyCareer kun je jou eigen professionele carrière creëren en beleven. Het doel is om te klimmen naar de top van de kampioenschap.Heb je perfecte managementvaardigheden. Dan kan je spelen als een coach, manager of een krachtige executive. Dit kan je doen in MyLEAGUE en MyMG. Voor iedereen is er wat leuks te beleven in NBA 2K22.

Dreamteam

creëer je eigen dreamteam in MyTEAM. Jouw team kun je opbouwen uit supersterren en basketbal legendes uit elke era of tijdperk. In NBA 2K22 heb je nieuwe tactische aanvallen en complexe verdediging strategieën. Prestaties zoals schieten, dunken, dribbelen en alley-oops kunnen verbeterd worden door de skills van het speler of team te verbeteren. Je moet jouw dreamteam ontwikkelen zodat ze krachtig en slim zijn tijdens de wedstrijd.

MyPLAYER

Maak de perfecte basketballer in MyPLAYER. In MyPLAYER ben jij de protagonist. Beloningen krijg je door jezelf een level hoger te ontwikkelen. Laat je eigen unieke speelstijl een vaardigheden zien in de wedstrijden.

Nieuwe seizoenen

Met elke nieuwe seizoen komen er nieuwe toevoegingen om NBA 2K22 spannender te maken. Seizoen na seizoen kun je nieuwe geweldige beloningen ontdekken. Elk seizoen biedt de speler nieuwe kansen om zichzelf te ontwikkelen en te verbeteren. Met elk seizoen kom je enkele stappen dichterbij om kampioen te worden. Is het nou in MyTEAM of MyCAREER. In deze game neem je het op tegen de besten. En je zult ze één voor één moeten verslaan om aan de top te komen.

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download NBA 2K22 PS4 tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel NBA 2K22 PS4 op Keysforgames.nl