Minecraft PS4 Kopen. Minecraft PS4 Key, de beste prijzen vergelijken.

Vergelijk prijzen en koop Minecraft PS4 Key goedkoop! Na aankoop kun je met de PS4 Code direct downloaden, installeren en spelen op de PS4-client.

De momenteel laagste prijs op 28-01-2023 voor een Minecraft PS4 sleutel in Nederland is € 9.89

Minecraft is een open wereld spel waarbij je vrij bent om te doen wat je zelf wilt. Het spel zit vol actie, spanning en avontuur. Minecraft is gepubliceerd door Mojang en de eerste versie van het spel stamt uit 2009.

Ga je op avontuur of wil je overleven?

Minecraft is een uniek spel dat voornamelijk bestaat uit blokken. Spelers worden in een willekeurig gegenereerde wereld gezet en moeten vervolgens overleven. Wanneer het donker wordt, zullen er overal monsters verschijnen die je proberen te vermoorden. Je kunt er voor kiezen om tegen de monsters te vechten of in veiligheid afwachten tot de zon weer opkomt. Spelers moeten zelf resources verzamelen en kunnen hiermee weer tools maken. De benodigde resources kunnen worden gevonden door op avontuur te gaan en de wereld te ontdekken. Het mooie aan Minecraft is, dat het spel geen einde heeft. Er zijn altijd nieuwe plekken te ontdekken en je kunt op iedere willekeurige plek een nieuwe start maken.

Bouw de mooiste kunstwerken

Minecraft heet ook een creative mode. Hierin hebben spelers toegang tot alle mogelijke objecten in de game zonder dat ze deze objecten eerst moeten verzamelen. Hierdoor kan je de meest waanzinnige gebouwen maken. Je hebt ook de optie om een platte wereld in te laden, waardoor je op een leeg oppervlakte kan beginnen met bouwen. deze gamemode is ideaal voor mensen die geen zin hebben om veel tijd en moeite te stoppen in het verzamelen van alle resources!

Speel samen met vrienden

Minecraft heeft ook de mogelijkheid om online te spelen met andere mensen. Hiervoor kunnen spelers een eigen server opzetten of een server kopen van Mojang. Deze door Mojang zelf opgezette servers heten Minecraft Realms Ook zijn er openbare servers, maar deze zijn niet van Mojang. Op een server kunnen spelers zelf survivallen of bijvoorbeeld minigames spelen. Ook is het mogelijk om met andere spelers in creative mode te spelen. Minecraft is uniek vanwege de mogelijkheid om plugins te maken. Met deze plugins kunnen bijvoorbeeld minigames worden gemaakt. Het maken van plugins is echter erg lastig en kost ontzettend veel tijd. Gelukkig zijn er openbare servers waar duizenden mensen spelen en waar je altijd mee kunt doen.

Regelmatig updates

Een keer in de zoveel tijd brengt Mojang nieuwe updates uit voor Minecraft. Door deze updates blijft het spel aantrekkelijk, doordat er steeds nieuwe content wordt toegevoegd. Denk hierbij aan nieuwe monsters of nieuwe wapens. Op deze manier blijft het spel groter en groter worden en krijg je als speler steeds meer mogelijkheden. De updates zijn volledig gratis.