Minecraft Dungeons Nintendo Switch Kopen. Minecraft Dungeons Nintendo Switch Key, de beste prijzen vergelijken.

Vergelijk prijzen en koop Minecraft Dungeons Nintendo Switch Key goedkoop! Na aankoop kun je met de Nintendo Switch Code direct downloaden, installeren en spelen op de Nintendo Switch-client.

De momenteel laagste prijs op 28-01-2023 voor een Minecraft Dungeons Nintendo Switch sleutel in Nederland is € 12.59

Het computerspel Minecraft Dungeons werd ontwikkeld door Mojang Studios en Double Eleven, een Britse ontwikkelaar van videogames. Het spel is op 26 mei 2020 gereleased door Microsoft PC, Xbox One, PlayStation 4 en Nintendo Switch.

Het spel Minecraft is een enorm succes: het werd reeds meer dan 200 miljoen keer verkocht. Ook de spin-offs zijn populair. Nu is er ook Minecraft Dungeons, een zogenoemde dungeon crawler, met de bedoeling steeds betere gear (uitrusting) te vinden in een doolhofachtige omgeving.

Verhaal

Het verhaal van Minecraft Dungeons speelt zich af in een fictieve wereld met vierkante, driedimensionale blokken en, net als in Minecraft, rotsachtige omgevingen, graslanden, golems, creepers, zombies en skeletten. Als speler maak je kennis met Archie, een karakter dat door iedereen die hij ontmoet, wordt afgewezen. Archie ontmoet de “Orb of Dominance”: een krachtig voorwerp, waar hij grote krachten van ontvangt. Archie zint op wraak op iedereen, die hem ooit iets in de weg heeft gelegd. Hij vormt een kwaadaardig leger en dwingt mensen uit het dorp om zijn slaaf te worden. Het is jouw taak, als speler, om op zoek te gaan naar de Arch-Illager, terwijl je onderweg de Villagers moet redden. Het uiteindelijke doel van het spel is, om alle opdrachten te voltooien om daarna in Archie’s kasteel de confrontatie met hem aan te gaan.

Het spel

In Dungeons is er geen sprake van een open wereld, in tegenstelling tot in Minecraft. Er kan niet worden gebouwd of gemijnd. Spelers verkennen een willekeurig opgebouwde wereld met schatkisten, puzzels, valkuilen en monsters. Met behulp van hack and slash, hakken en slaan, en verschillende schilden en wapens, die in het spel te vinden zijn, probeer je de monsters te verslaan.

Minecraft Dungeons wordt alom geprezen om de vermakelijkheid van het spel, de muziek en het visueel aantrekkelijke grafische gedeelte. Alles beweegt vlot en loopt soepel. Minder lof is er, vooral van ervaren spelers, voor de korte verhaalmodus met weinig diepgang. De inleiding van elk level wordt, net als het hele verhaal, verteld door een voice-over en niet zoals gebruikelijk door NPC’s, een personage in het spel zelf. Elk level heeft een doel, dat je bereikt door verschillende tussenmissies tot een goed eind te brengen. Het gaat hier dan om relatief eenvoudige opdrachten, zoals het activeren van knoppen, om zo een brug omhoog te kunnen draaien, waarna je verder kunt in het level. De levels zien er allemaal goed uit en spelen zich af in verschillende omgevingen, zoals bijvoorbeeld een moeras en een woestijn.

Mogelijkheden

Wanneer je aan een level begint, bepaalt de game wat de voor jou geschikte moeilijkheidsgraad is. Wanneer je het verhaal helemaal uitgespeeld hebt, kun je alle levels nogmaals doorlopen, maar dan met een hogere moeilijkheidsgraad. Tevens zijn er een paar verborgen levels te ontdekken.

Een hogere moeilijkheidsgraad betekent, dat je nieuwe gear kunt vinden, wat je weer sterker maakt, waardoor je vervolgens sneller door de levels heen gaat. Door het vinden van nieuwe loot kun je het spel steeds opnieuw spelen. Je gear bestaat uit drie verschillende onderdelen: je boog, de wapens en armor, munitie.

Je hebt drie slots (mogelijkheden) om de skills (vaardigheden) van je eigen personage op te bouwen. Voor de wapens heb je maximaal drie slots, waarmee enchantsments (bijzondere krachten) geactiveerd kunnen worden. Om punten voor deze enchantments bijeen te sparen, moet je steeds een level hoger gaan. Elk level is een punt voor je armor of wapen. Met de punten kun je lifesteal (regeneratie van je gezondheid na een aanval) krijgen of je krijgt de mogelijkheid zelf meer damage (schade) aan te richten bij een aanval. Naast je gear heb je tevens de beschikking over drie plekken voor artifacts, waarmee je je spelwijze aan kunt passen.

Is je health aangetast, dan zijn er in het spel verschillende mogelijkheden om zo snel mogelijk toch weer mee te kunnen spelen. Ga je dood, dan heb je gelukkig de beschikking over meerdere levens. In elk level kun je drie keer dood gaan voor je eruit ligt. Zelfs dan betekent “game over” alleen maar, dat je terug wordt gezet in je kampement, je thuisbasis gedurende het spelen van Minecraft Dungeons. Je kunt er rondlopen en een nieuwe uitrusting kopen voor de volgende missie die je gekozen hebt.

Minecraft Dungeons kan in co-op modus gespeeld worden en is ook voor jongere gamers vriendelijk en toegankelijk. Hoewel het spel ontwikkeld is door Mojang en aangekocht door Microsoft, kan het niet alleen op de Xbox, maar ook op de PC en alle consoles worden gespeeld. Tevens zijn als dlc Jungle Awakens en Creeping Winter verkrijgbaar.

Karakter

Hoewel je zelf je karakter samen kunt stellen, hoef je niet meteen aan het begin van het spel te kiezen voor een bepaalde klasse. Elke speler begint met dezelfde mogelijkheden en uitrusting. Het personage ontstaat tijdens het spelen, door de keuze die je onderweg maakt voor bepaalde wapens. Wanneer je weet welke build (personage, wapens, etc) je wilt, is het niet zo lastig deze bij elkaar te verzamelen. Alle loot is namelijk verbonden aan een bepaald level. Wil je bijvoorbeeld een steeds sterkere variant van een wapen te pakken krijgen, dan kun je simpelweg steeds hetzelfde level spelen. Deze optie is vooral handig voor nieuwe spelers.

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download Minecraft Dungeons Nintendo Switch tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel Minecraft Dungeons Nintendo Switch op Keysforgames.nl