Just Shapes & Beats Xbox One Kopen. Just Shapes & Beats Xbox One Key, de beste prijzen vergelijken.

Vergelijk prijzen en koop Just Shapes & Beats Xbox One Key goedkoop! Na aankoop kun je met de Xbox One Code direct downloaden, installeren en spelen op de Xbox One-client.

De momenteel laagste prijs op 05-03-2024 voor een Just Shapes & Beats Xbox One sleutel in Nederland is € 11.99

Just Shapes & Beats presenteert een chaotische coöperatieve symfonie, waarin de intensiteit van een bullet-hell wordt gecombineerd met aanstekelijke beats en een vleugje chaos. Navigeer door een wereld waar overleven afhangt van het ontwijken van abstracte vormen, meedeinen op de opzwepende beats en het omarmen van het onvermijdelijke – doodgaan, keer op keer. Dit spel is een herinterpretatie van het SHMUP-genre, met een laag samenwerking die de kern vormt van het spel: omdat alles beter is met vrienden.

Een Muzikale Odyssee Wacht Op Je

Verwen je gehoor met 48 zorgvuldig vormgegeven levels met gelicenseerde tracks van meer dan 20 chiptune- en EDM-artiesten. Bereid je voor op een aanval op je trommelvliezen en oogballen als een ton bakstenen; BAM, een audiovisuele ervaring die de grenzen van gaming overstijgt.

Stel je Team Samen of Ga Solo

Roep je team bijeen voor een episch 4-speler coöp-avontuur, lokaal of online, via de verhaalmodus of uitdagingen. Of je nu alleen speelt of met vrienden tot vier spelers, op de bank of online, de keuze is aan jou. Geen vrienden of houd je niet van ze? WE GOTCHU, maak nieuwe of BETERE vrienden door een paar snelle online uitdagingen te spelen. Laat ons je nieuwe beste vrienden kiezen voor de komende uren; vreemden zijn gewoon vrienden die je nog niet hebt ontmoet.

Soort van een Einzelgänger?

Ben je meer een eenzame wolf, met een pijnlijke rug van het dragen van anderen, en speel je liever in je eentje? Doen, het spel is net zo leuk, gewoon een andere ervaring die op je wacht; hier oordeelt niemand, yo.

Diverse Spelervaringen

Er zijn verschillende spelervaringen om uit te kiezen! De verhaalmodus helpt je de kneepjes van het vak te leren met onze intermediate-achtige tracks en de optionele Casual-modus. Als je denkt dat je er klaar voor bent, is Challenge Runs de plek waar je jezelf kunt bewijzen: laat je beoordelen op je vaardigheden door willekeurig gekozen tracks te spelen.

Soundtrack voor je Feest!

Letterlijk de soundtrack voor je feest! Laat het spel spelen in de Party-modus en verlicht je sociale bijeenkomsten, + je kunt zelfs mensen die coole feeststages laten spelen terwijl de muziek speelt als ze daarvan houden, want WE HEBBEN OVERAL AAN GEDACHT.

Dus ja, ga je gang en gooi het meest epische feest van je leven dankzij ons, je bent welkom.

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download Just Shapes & Beats Xbox One key tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel Just Shapes & Beats Xbox One op Keysforgames.nl