GTA 5 PS5 Kopen. GTA 5 PS5 Key, de beste prijzen vergelijken.

Vergelijk prijzen en koop GTA 5 PS5 Key goedkoop! Na aankoop kun je met de PS5 Code direct downloaden, installeren en spelen op de PS5-client.

Grand Theft Auto V is een actievolle en avontuurvolle videogame gemaakt door Rockstar North en gepubliceerd door Rockstar Games. Het spel werd in september 2013 in de winkels gebracht voor de Playstation 3 en Xbox 360, ook is het sinds 2014 verkrijgbaar voor de Playstation 4 en Xbox One.

Waar draait het om?

Het spel speelt zich af in een niet bestaande staat, San Andreas, gebaseerd op Zuid-Californie. Het spel wordt gespeeld door het gebruik van 3 characters, waar de speler elk verhaal van meekrijgt. Er zijn dus 3 verhaallijnen waarvoor je missies moet doen om meer te weten te komen over het character. Deze missies bestaan uit veel schieten en het rijden van auto’s. Ook kan je buiten de missies om lol hebben door auto’s te stelen en missies buiten de verhaallijn te doen om nog meer geld te verdienen en zo huizen te kopen. Natuurlijk, komt bij elk misdrijf dat je doet, wel politie achter je aan, zoals dit in het echt ook zou gebeuren. Hoe erger het misdrijf, hoe meer politiekracht er achter je aan zal zitten.

Multiplayer online mode

Een unieke speelwijze van dit spel is dat je samen met je vrienden, terwijl iedereen thuis zit, het spel kan spelen. Dit kan door de multiplayer online mode te spelen. Hierin kan je net als in het single player spel spelen, maar dan samen met vrienden kattenkwaad uithalen of onbekenden aanspreken in-game. Zo kan je elkaars huis in lopen, en kan je met elkaar praten door een headset. Leuk om nieuwe game vrienden te maken, maar ook een leuk spel voor wat lol met je real-life vrienden.

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download GTA 5 PS5 tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel GTA 5 PS5 op Keysforgames.nl