FIFA 22 Xbox Series X Kopen. FIFA 22 Xbox Series X Key, de beste prijzen vergelijken.

Vergelijk prijzen en koop FIFA 22 Xbox Series X Key goedkoop! Na aankoop kun je met de Xbox Series X Code direct downloaden, installeren en spelen op de Xbox Series X-client.

De momenteel laagste prijs op 27-09-2023 voor een FIFA 22 Xbox Series X sleutel in Nederland is € 2.34

Voor de voetbalfans is het een traditie, de nieuwe Fifa. Ieder najaar komt er een nieuwe editie van de game uit, en dit jaar is dat alweer Fifa 22. De maker en uitgever EA-Sports, heeft de game dit jaar gereed gemaakt voor een echte Next-Gen ervaring. Waar de game vorig jaar nog een update nodig had voor het oppoetsen van de game voor de Next-Gen generatie, is hij nu dus direct gereed. Ook deze editie mag dus niet ontbreken in jouw Fifa collectie.

Hypermotion in Fifa 22 Next-Gen

Het kernwoord van Fifa 22 is toch wel hypermotion, dit is een nieuwe techniek waarmee EA het voetbal en de voetballers in beeld brengt. Zo heeft de maker volledige wedstrijden van 11 tegen 11 gevolgd en opgenomen. Op die manier lijkt het allemaal nog realistischer, omdat er veel meer bewegingen in beeld zijn gebracht. Bij de vorige delen namen ze namelijk alleen specifieke bewegingen van spelers op in een gesloten hal. Je mag dus wel zeggen dat Fifa 22 er weer een stukje realistischer uitziet.

Slimme AI en lichaamstaal voor Next-Gen Generatie

De makers streven ieder jaar weer naar perfectie. De makers willen jou het gevoel geven dat je een echte wedstrijd bestuurt, zoals op televisie of in het stadion. Dit moet tot uiting komen in de graphics, maar ook de manier van opstellen. In Fifa 22 maken de computergestuurde spelers, dus niet de speler die jij op dat moment bestuurt, betere loopacties, en kiezen ze beter positie. Ook zijn de prestaties in de zoneverdediging aanzienlijk beter geworden. EA schaart deze verbeteringen onder de naam Tactical AI.

Daarnaast zijn er meer emoties toegevoegd, en is er meer lichaamstaal. Denk aan gedragingen, en gezichtsuitdrukkingen tijdens het maken van een goal, of het in incasseren van een tackel. Maar ook zal je ze zien vragen om de bal, en wijzen naar bepaalde richtingen.

Fifa 22 heeft betere keepers

De fans smeken er al lang om, betere keepers. In de vorige delen waren de keepers niet slecht maar zeker ook niet perfect. Soms zie je ze geweldige reddingen maken, en soms maken ze gigantische blunders. EA beloofd dat de keepers in Fifa 22 meer in balans zijn, en dus ook beter. Zo is er meer persoonlijkheid toegevoegd in hun spel, maken ze betere reddingen, en hebben ze flink wat nieuwe animaties gekregen. Ze zullen dus betere prestaties leveren, en ze zullen een stuk realistischer ogen. Door de toegevoegde animaties kunnen ze de ballen om veel meer verschillende manieren pakken, en loop je dus minder snel tegen een rebound goal aan.

Betere dribbels

Waar snelheid in de vorige delen al belangrijk was, kun je in Fifa 22 nog meer gebruik maken van snelheid, dit kan dankzij Explosive Sprint. Plotselinge versnellingen zullen een stuk effectiever worden. In dit deel ga je merken dat de eerste stappen van een speler die wil gaan sprinten duidelijk sneller zijn. Dit heeft wel als gevolg dat de verdere gameplay trager aanvoelt.

Analyseren en Tactischer

Na de wedstrijd krijg je statistieken te zien die nog meer details bevatten in vergelijking met vorige delen. Op die manier kun je wedstrijden betere analyseren, en je spel dus misschien wel verbeteren. Ook kun je in Fifa 22 voor de wedstrijd tactieken instellen per helft van het veld. Denk aan meer afjagen op de helft van de tegenstander, en minder risico nemen op eigen helft.

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download FIFA 22 Xbox Series X tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel FIFA 22 Xbox Series X op Keysforgames.nl