FIFA 20 PS4 Kopen. FIFA 20 PS4 Key, de beste prijzen vergelijken.

Vergelijk prijzen en koop FIFA 20 PS4 Key goedkoop! Na aankoop kun je met de PS4 Code direct downloaden, installeren en spelen op de PS4-client.

De momenteel laagste prijs op 28-01-2023 voor een FIFA 20 PS4 sleutel in Nederland is € 2.55

Fifa 20 is de nieuwste versie van het meest populaire voetbalspel. Ea sports komt elk jaar weer met een nieuwe en verbeterde versie en ook dit jaar hebben zij zichzelf weer overtroffen.

Fifa carriere

In Fifa kun je kiezen uit verschillende spelopties. Zo kun je bijvoorbeeld voor de carriere vorm kiezen, waarin je de manager wordt van het door jouw gekozen team. Hierin ervaar je hoe het is om een voetbalteam onder je hoede te hebben. Zo bepaal je de opstelling, koop en verkoop je spelers, krijg je aanbiedingen van andere teams om hun coach te worden en uiteraard kun je zelf voetbalwedstrijden spelen.

Volta

Een nieuwe speloptie van Fifa 20 is een oude bekende, namelijk een straatvoetbal variant. Deze spelvorm, genaamd Volta, geeft de spelers de mogelijkheid om op een pleintje in verschillende landen een straatvoetbal wedstrijd te spelen. In deze modus kun je kiezen om met drie spelers tegen drie te spelen tot zelfs vijf tegen vijf. Ook kun je ervoor kiezen of er wel of geen keepers worden ingezet. Trucjes maken zijn een stuk makkelijker dan tijdens de normale wedstrijdmodus en je kan bijvoorbeeld gebruik maken van de muren om de bal te pasen.

Verbeteringen

Uiteraard zijn er ook veel dingen verbeterd in deze nieuwe versie. Het besturingssysteem voor vrije trappen en penalties is vereenvoudigd. Dit is even wennen, maar heb je al snel onder de knie. De graphics zien er beter uit en de bewegingen zijn realistischer. Ook de manier waarop de bal beweegt is veel beter dan in de vorige Fifa spellen.

Al met al is deze Fifa zo realistich dat het bijna niet meer van een echte voetbalwedstrijd te onderscheiden is.

Goedkoop FIFA 20 Coins Kopen? www.fifacoinsstore.nl

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download FIFA 20 PS4 tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel FIFA 20 PS4 op Keysforgames.nl