Far Cry 6 PS5 Kopen. Far Cry 6 PS5 Key, de beste prijzen vergelijken.

Vergelijk prijzen en koop Far Cry 6 PS5 Key goedkoop! Na aankoop kun je met de PS5 Code direct downloaden, installeren en spelen op de PS5-client.

De momenteel laagste prijs op 23-02-2024 voor een Far Cry 6 PS5 sleutel in Nederland is € 6.58

Far Cry 6, op het moment in ontwikkeling door Ubisoft Toronto is alweer het zesde deel in de Far Cry reeks en dit keer vliegen we naar het fictieve eiland Yara om deze te ontdoen van een wrede dictator en zoon. De game is op het moment van schrijven vier jaar in ontwikkeling.

Aan het begin van de ontwikkeling heeft de studio veel tijd besteed aan het onderzoeken van historische revoluties en werd vooral geïnspireerd door de moderne Guerilla revoluties zoals deze in Cuba plaatsvond. Dit bracht verschillende ideeën om de speler het verhaal te laten beleven en zorgde er daarnaast voor dat, in tegenoverstelling van andere Far Cry games dat de speler een stem moest krijgen om geloofwaardig te kunnen zijn binnen de setting.

De Far Cry reeks is een first person shooter die telkens weer in een exotische wereld plaats vindt, de één visueel nog mooier dan de voorganger en ook met het zesde deel zullen de spelers dan ook getrakteerd worden op een game dat vol zit met veel visueel spektakel en met nóg meer explosies, shoot-outs en een prachtige omgeving om te verkennen en eigen te maken.

DE spelwereld in Far Cry 6 is de grootste in de reeks tot dus ver en met de nieuwe generatie gameconsoles zal deze nog levendiger en gedetailleerder als ooit te voren zijn. Verwacht wordt dat de game op 18 februari 2021 zal worden uitgebracht voor onder andere PC, Xbox One en Xbox Series X en de Playstation 4 en 5. Ook zal de game beschikbaar worden gemaakt voor Google Stadia en Amazon Luna (het door Amazon aangekondigde online gamingplatform dat in oktober 2020 live zal zijn).

El Presidente en zoon.

Op het Caribische eiland Yara regeert “El Presidente” Anton Castillo samen met zijn zoon en opvolger in wording Diego met een ijzeren vuist. De speler zal in de rol kruipen van een Guerilla strijder om Anton Castillo en Diego Castillo te stoppen en hun dictatorschap ten einde te brengen. En Far Cry 6 zou geen echte Far Cry game zijn als dit niet met veel geweld en tactiek zou zijn. Spelers kunnen uiteraard weer gebruik maken van een groot arsenaal aan “make shift” wapens die customizable zijn en grote hoeveelheid aan verschillende voertuigen zoals tanks, helikopters, vliegtuigen, auto’s en meer. Ook kunnen spelers anderen inhuren om hen te versterken in hun gevecht.

Waar Ubisoft in Far Cry 5 het “Fangs for hire” systeem implementeerde waar door de speler gebruik van gemaakt kon worden van om companions in te schakelen tijdens gevechten heeft Ubisoft Toronto inmiddels bevestigd dat dit systeem in het zesde deel terug zal komen onder de naam “Amigo”. Ook is bevestigd dat de eerste amigo die tot de beschikking van spelers zal komen “Chorizo the sausage dog” is en wie wordt daar nu niet al ontzettend enthousiast van?

In tropisch sferen.

Yara, is een tropisch eiland waar de tijd heeft stil gestaan die haar inspiratie vindt in Cuba ten tijde van revolutie. Kleurrijke straten, zon overgoten stranden, klamme jungels en paradeiselijke sferen. Op het eerste oog zou je denken dat je bent aangekomen op het ultieme vakantieoord waar je genietend van een cocktail in een hangmat onder een palboom kan liggen. Maar niets is minder waar want op Yara luistert de bevolking naar de wet en wil van maar één man en dat is de fascistische dictator Anton Castillo.

Om het volk in zijn macht te houden probeert hij hen er van te overtuigen dat het sterke leiderschap dat hij uitdraagt noodzakelijk is om het bestaan op Yara zoals ze deze kennen voort te kunnen zetten. Maar midden in een revolutie is dit geen makkelijke taak, Castillo probeert het volk er van te overtuigen om het land weer terug te nemen door buitenstaanders te weren en te overleven met de middelen die het eiland heeft. Castillo’s vader ging hem voor als dictator en Castillo probeert op zijn beurt zijn zoon Diego, die zelf onzeker is over zijn toekomst er van te overtuigen dat het snel tijd zal worden voor hem om het stokje over te nemen en over Yara te regeren.

Als protagonist speel je als een lokale Yaraan genaamd Dani Rohas, een Guerilla strijder die vecht in een poging om het regime van de Castillo’s om ver te werpen en de verloren glorie van het land weer te herstellen. Zo zul je het gevecht voeren op de stranden van Yara en door de Jungles heen en zal je de straten van Esperanza, de hoofdstad van Yara (on)veilig maken. Ook zullen er weer voldoende side-quests beschikbaar zijn die voor voldoende afleiding en variatie zorgen buiten de hoofdmissies om. Ubisoft geeft de speler aan het begin van de game de mogelijkheid om zelf het geslacht te kiezen en kan je jouw personage voorzien van verschillende kleding en accessoires.

Verschillende uitvoeringen

Far Cry 6 zal worden uitgebracht in verschillende uitvoeringen voor elke console, de Standaard edition, de Gold edition en de Ultimate edition. De Gold edition zal naast de game ook een seasonpass bevatten voor 3 DLC’s en de Ultimate edition bevat daarnaast ook nog eens drie wapen en outfit packs bevatten, wel te weten de “Vice pack”, de “Croc hunter pack” en de “Jungle expedition pack”.
Pre-order je de game nu dan krijg je ook de “Libertad pack” die de “Libertad outfit” voor jouw Amigo Chorizo bevat en de “Discos Locos”, een super modern wapen.