Fall Guys Ultimate Knockout PS4 Kopen. Fall Guys Ultimate Knockout PS4 Key, de beste prijzen vergelijken.

Vergelijk prijzen en koop Fall Guys Ultimate Knockout PS4 Key goedkoop! Na aankoop kun je met de PS4 Code direct downloaden, installeren en spelen op de PS4-client.

De momenteel laagste prijs op 21-09-2023 voor een Fall Guys Ultimate Knockout PS4 sleutel in Nederland is € 10.4

Fall Guys: Ultimate Knockout, ontwikkeld door Mediatonic en uitgegeven door Devolver Digital, is een nieuwe Battle Royale-game met gemakkelijk te leren besturing en een eigenzinnig uitdagend levelontwerp om je dagen achtereen verslaafd te houden.

Fall Guys is een competitieve online multiplayer-game waarin 60 spelers strijden om de laatste blob te zijn die vijf rondes van hindernisbanen en teamactiviteiten doorstaat. Je bestuurt een boonvormige avatar die maar vier dingen kan: rennen, springen, grijpen en duiken.

Met deze beperkte vaardigheden probeer je elk van de vier niveaus te halen, aangezien een bepaald percentage spelers in elke ronde wordt uitgeschakeld.

De niveaus van het spel

Er zijn vier hoofdtypen niveaus: Race, Survival, Team en Final. Er zijn verschillende kaarten voor elk type niveau, dus je moet alert blijven op elke gekke taak die het spel je te bieden heeft.

Racekaarten zijn niveaus met een start- en finishlijn. De speler moet langs de bewegende obstakels racen en de finishlijn passeren voor een bepaalde rang om door te gaan naar de volgende ronde. Spelers kunnen elkaar ook grijpen en duwen, wat betekent dat je stiekem kunt zijn en proberen een concurrent van het platform te duwen.

Overlevingskaarten zijn niveaus die erop gericht zijn anderen te overleven totdat de timer is afgelopen. Deze niveaus zijn behoorlijk divers, elk test verschillende vaardigheden en strategieën. Sommige testen je geheugen, andere testen het vermogen om je concurrenten te slim af te zijn, terwijl andere je reactietijd en parkourvaardigheden testen.

Teamkaarten zijn niveaus die de overgebleven spelers in twee of drie teams verdelen die tegen elkaar strijden. Elk team moet samenwerken om het doel te bereiken, of het nu gaat om het stelen van gouden eieren of het spelen van een potje voetbal met een bal ter grootte van een huis. Elk lid van het verliezende team wordt geëlimineerd, dus je zult tijdelijk moeten samenwerken met je vorige vijanden.

Finale is het laatste type en de laatste ronde van het spel. Deze kaarten zijn voor de 10 spelers die voorbij de eliminaties van de voorgaande ronden zijn gekomen en nu strijden om de enige kroon. De uiteindelijke mapniveaus lijken veel op de race- en overlevingsniveaus, met als belangrijkste verschil dat slechts één speler zich kwalificeert en het hele spel wint.

Kies je look

De speelbare personages zijn echter een beetje anders dan de gebruikelijke deelnemers aan een spelshow. In plaats van realistische mensen lijken de personages van Fall Guys op grote jelly beans met alleen ogen, armen en benen. Dit gestileerde, cartoonachtige personageontwerp maakt uitgebreide aanpassingen mogelijk, met meerdere patronen en kleurenpaletten die beschikbaar zijn voor de jelly bean-lichamen. Extra kostuumcomponenten, zoals dinosaurushoofden, milkshaketoppen en zelfs kostuums met game-uitgeversthema vullen de inventaris aan. Wanneer een menigte van 60 spelers zich verzamelt aan het begin van de eerste ronde, elk in hun eigen kleurrijke outfits, ziet het eruit als een leger van enthousiaste spelshowspelers gehuld in gekke schuimrubberen kostuums.

Een spel vol plezier

Het oppakken en spelen van Fall Guys is een van de sterkste aspecten, samen met de snelle en vermakelijke spellen. Het is nooit onduidelijk wanneer je over een gat moet springen of door de hordes deelnemers moet navigeren die voor jou de finish proberen te bereiken. Het is het soort spel dat je in groepen kunt spelen door de controller te passeren, zonder dat je een diepgaand begrip van meerdere mechanica nodig hebt om ervan te genieten. Door de laagdrempeligheid kan iedereen er plezier mee hebben, terwijl de fasen een glimp van de strategie naar voren brengen voor ervaren spelers om van te profiteren.

Met twee dozijn soorten fasen in rotatie, biedt Fall Guys veel variatie aan zijn wedstrijden. De Whirlygig is bijvoorbeeld een van de langste die je tegenkomt, met draaiende ventilatoren en talloze platforms met roterende gevaren die klaar staan ​​om je van je koers te slaan. Door Dash daarentegen is een veel kortere race gevuld met rijen gesloten deuren, met een willekeurige opening zodra spelers er doorheen zijn gedoken. De jacht op enkele routes door elke etappe van deuren creëert hilarische bottlenecks door deuropeningen die niet zijn uitgerust voor de stress, waardoor spelers op de grond vallen terwijl de groep probeert naar het einde te stormen. Het is belachelijk, maar elke keer even hilarisch.