Dying Light 2 PS5 Kopen. Dying Light 2 PS5 Key, de beste prijzen vergelijken.

Vergelijk prijzen en koop Dying Light 2 PS5 Key goedkoop! Na aankoop kun je met de PS5 Code direct downloaden, installeren en spelen op de PS5-client.

De momenteel laagste prijs op 26-02-2024 voor een Dying Light 2 PS5 sleutel in Nederland is € 15.19

Dying Light 2 speelt zich af in een duistere wereld waar het virus bijna iedereen heeft veranderd. De laatste menselijke nederzetting is een stad genaamd The City. Het is snel aan het verdwijnen, want het virus is te sterk. De speler zal al zijn vaardigheden moeten gebruiken om te overleven in deze donkere tijden. Er is een kans voor een betere wereld, alle keuzes die je maakt zal tellen. Dying Light 2 Stay Human is een actie game vol met gevechten en parkour stunts. Het valt onder de open wereld, adventure, RPG en action genres. De ontwikkelaar en uitgever van deze game is Techland.

Blijf menselijk

Dit spel is het tweede deel uit het verhaal van Dying Light. De personages van dit spel hebben twintig jaren lang tegen het virus gevochten in Harran. Ze zijn nu aan het verliezen en The city is aan het verscheuren door de vele conflicten. Er is wel nog wat hoop. De hoofdpersonage is een wanderer van deze stad. Jij hebt de kracht om alles te veranderen. Je bezit over de vaardigheden om achter de waarheid te komen. Het is jouw doel om jezelf te verbeteren en alle vijanden te verslaan. Om dit te doen kun je bondgenoten ontmoeten en vriendschap sluiten met andere mensen.

Wat kan je allemaal doen in Dying Light 2 Uncut?

Verkent verschillende locaties in de enorme open wereld van dit spel. Je kunt met je parkour-vaardigheden klimmen en rennen om aan bepaalde gevaarlijke situaties te ontsnappen. Ook kan de speler creatieve wapens in elkaar zetten. Denk slim en gebruik je verstand en vuisten om de gevechten te winnen. Profiteer van de dag- en nachtcyclus. De geïnfecteerde monster komen in de nacht uit hun schuilplaatsen. Je kunt hun hollen gaan verkennen. In de co-op modus kun je samen met vier spelers de monsters verslaan.