Disney Dreamlight Valley Nintendo Switch Kopen. Disney Dreamlight Valley Nintendo Switch Key, de beste prijzen vergelijken.

Vergelijk prijzen en koop Disney Dreamlight Valley Nintendo Switch Key goedkoop! Na aankoop kun je met de Nintendo Switch Code direct downloaden, installeren en spelen op de Nintendo Switch-client.

De momenteel laagste prijs op 21-09-2023 voor een Disney Dreamlight Valley Nintendo Switch sleutel in Nederland is € 19.79

Het geweldige Disney Dreamlight Valley werd ontwikkeld door Gameloft en is een kruising van een avonturenspel en een life simulator game. Daarom is het spel rijk aan speurtochten, spannende ontdekkingen en boeiende activiteiten die zorgen voor urenlang speelplezier.

Het verhaal van Dreamlight Valley

Ooit was Dreamlight Valley een idyllisch land waar de dorpelingen in harmonie met elkaar leefden. Maar toen vond de Forgetting plaats. Deze gebeurtenis zorgde ervoor dat schadelijke planten over het land groeiden en dat deze plek vol magie al zijn prachtige herinneringen verloor. Hierdoor waren de bewoners hopeloos, omdat er nergens anders een plek voor hen was. Bijgevolg trokken ze naar Dream Castle waar ze achter gesloten deuren leven.

Jouw taak

Van zodra jouw avatar klaar is, is het aan jou om de dorpelingen te bevrijden en Dreamlight Valley opnieuw te vullen met magie!

Dreamlight Valley huisvest echter veel geheimen en om ze te ontrafelen, bezoek je verschillende rijken die zijn geïnspireerd op verschillende Disney- en Pixar-films. Maar je reis begint met een zoektocht van wie anders dan Merlijn de Tovenaar! Hoewel je geen zwaarden uit stenen zult trekken, moet je uitgerust zijn voor de uitdagingen die voor je liggen. Gelukkig staat Dreamlight Valley vol met materialen om je te helpen!

Ga voluit voor magie in je droomwereld

In Dreamlight Valley zijn je avonturen net zo grenzeloos als de aanpassingsmogelijkheden! Je kunt je avatar personaliseren door outfits te ontwerpen die geïnspireerd zijn op Disney- en Pixar-personages of door de enorme kledingbibliotheek in de game te gebruiken. Ook je huis en dorp zijn niet beperkt tot één lay-out. Zo kun je een aantal elementen in je droomwereld upgraden door nieuwe items en gebouwen voor je dorpelingen te verzamelen.

Waar brengt je avontuur je heen?

Terwijl je het spel speelt, zul je middelen vinden en ontwikkelen om Dreamlight Valley weer op te bouwen en de dorpelingen te helpen. Door onderweg nieuwe gebieden te ontgrendelen, ontmoet je ook nieuwe vrienden en kun je ze zelfs meenemen in je droomwereld. Kortom, alle activiteiten zoals vissen, tuinieren en koken krijgen een nieuwe betekenis als je die ervaringen kunt delen met je favoriete Disney- en Pixar-personages.

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download Disney Dreamlight Valley Nintendo Switch key tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel Disney Dreamlight Valley Nintendo Switch op Keysforgames.nl