Destiny 2 Lightfall PS5 Kopen. Destiny 2 Lightfall PS5 Key, de beste prijzen vergelijken.

Vergelijk prijzen en koop Destiny 2 Lightfall PS5 Key goedkoop! Na aankoop kun je met de PS5 Code direct downloaden, installeren en spelen op de PS5-client.

De momenteel laagste prijs op 14-02-2024 voor een Destiny 2 Lightfall PS5 sleutel in Nederland is € 43.23

Destiny 2: Lightfall van Bungie inc. is de nieuwste uitbreiding voor Destiny 2, de populaire FPS MMO. Deze uitbreiding introduceert een verscheidenheid aan nieuwe dingen! Er is een nieuw verhaal, een nieuwe raid, en een heel seizoen aan updates die het spel fris houden. Er is zelfs een nieuwe subklasse voor spelers om te verkennen…

Nieuwe locatie

Verken een compleet nieuwe locatie! Een plek zoals deze kwam je nog niet eerder tegen in Destiny 2. Ga met je schip naar Neptunus en ontdek de geheime hoofdstad ‘Neomuna’. In de stad speelt zich een spannende nieuwe verhaallijn af. Ben je op zoek naar meer uitdaging?Je kunt het verhaal ook in ‘Legendary Mode’ spelen.

Nieuwe subklasse

De nieuwe duistere en groene subklasse heet ‘Strand’. Het lijkt hierbij vooral om psychische energie te gaan. De Warlock, Titan en Hunter krijgen ieder een unieke eigenschap in deze subklasse, die zeker de moeite waard zijn om uit te proberen. Ook krijgen ze alle drie een grijphaak, waardoor je je nog makkelijker kunt voortbewegen. Deze grijphaak is eenvoudig in gebruik, en je kunt hem daadwerkelijk overal plaatsen.

Nieuwe personages

Je maakt onder andere kennis met de Cloud Striders. Ze beschermen de mensheid vrijwillig. Samen met de Cloud Striders vecht je tegen het Shadow Legion. De vijanden beschikken over nieuwe wapens en krachten. Ze zijn krachtig, en hebben wapens die de krachten van je Guardian onderdrukken. De ‘Tormenters’ zijn een compleet nieuwe groep vijanden. Deze gigantische vijanden zijn moeilijk te verslaan!

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download Destiny 2 Lightfall PS5 key tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel Destiny 2 Lightfall PS5 op Keysforgames.nl