Destiny 2 Beyond Light PS5 Kopen. Destiny 2 Beyond Light PS5 Key, de beste prijzen vergelijken.

Vergelijk prijzen en koop Destiny 2 Beyond Light PS5 Key goedkoop! Na aankoop kun je met de PS5 Code direct downloaden, installeren en spelen op de PS5-client.

De momenteel laagste prijs op 28-01-2023 voor een Destiny 2 Beyond Light PS5 sleutel in Nederland is € 16.67

Destiny 2: Beyond Light is een aanstaande grote uitbreiding voor Destiny 2, een first-person shooter ontwikkeld door Bungie.

Confronteer de Duisternis

Spelers zullen naar Jupiter’s ijzige maan Europa reizen om de Duisternis te confronteren, die een nieuwe kracht voor de speler zal worden. De uitbreiding zal ook de terugkeer tonen van de Exo Stranger uit de originele Destiny’s-campagne, evenals Variks uit de House of Wolves-uitbreiding van het originele spel.

Enkele nieuwtjes

Beyond Light voegt inhoud toe aan het spel, inclusief missies, speler versus omgevingslocaties, spelersuitrusting, wapens en een overval. Sommige van de minder gespeelde locaties en activiteiten uit Destiny 2 verdwijnen uit de game, terwijl locaties en activiteiten die eerder in de originele Destiny zijn verkend (zoals Earth’s Cosmodrome), terugkeren. Bungie heeft deze uitbreiding beschreven als het begin van een nieuw tijdperk voor de Destiny-franchise. Het is wat veelbelovends!

Hogere krachtniveaus en een nieuwe raid-missie

De krachtniveaus van nieuwe en bestaande spelers worden verhoogd naar het nieuwe minimale vermogensniveau van 1050 na de release van Beyond Light en het eerste seizoensaanbod, Season of the Hunt. Prime Engrams zal beginnen te dalen bij de eerste soft Power-level-cap van 1200. De tweede Power-level-cap zal op 1250 zijn, terwijl de Pinnacle-cap 1260 zal zijn. Later wordt nog een nieuwe raid-missie wordt uitgebracht welke zal plaatsvinden in de Deep Stone Crypt, een Clovis Bray-faciliteit op Europa, de geboorteplaats van de Exos.

Plot

Na de gebeurtenissen van Season of Arrivals, waarin meerdere piramideschepen het zonnestelsel begonnen binnen te vallen, wordt een nieuwe kracht geboren uit het oude piramideschip boven de ijsmaan Europa van Jupiter. Er is een duister rijk onder verrezen, verenigd onder de vlag van de Fallen Kell of Darkness, Eramis, de Shipstealer.

De Exo Stranger, voor het laatst gezien aan het einde van de originele Destiny’s campagne, stuurt Eris Morn en de Drifter naar de Joviaanse maan om het schip te onderzoeken. The Exo Stranger legt uit dat ze uit een andere tijdlijn komt waar de Darkness won. Net zoals ze zes jaar geleden hulp had geboden aan de Guardian tegen de Vex, is ze teruggekeerd naar de huidige tijd om te voorkomen dat de Duisternis de overwinning claimt en een tweede Collapse veroorzaakt.

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download Destiny 2 Beyond Light PS5 tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel Destiny 2 Beyond Light PS5 op Keysforgames.nl