Deathloop PS5 Kopen. Deathloop PS5 Key, de beste prijzen vergelijken.

Vergelijk prijzen en koop Deathloop PS5 Key goedkoop! Na aankoop kun je met de PS5 Code direct downloaden, installeren en spelen op de PS5-client.

De momenteel laagste prijs op 28-01-2023 voor een Deathloop PS5 sleutel in Nederland is € 17.09

Deathloop, een dodelijke next generation first person shooter

Nieuw van Arkane

Deathloop is een nieuwe generatie 1st person shooter van Arkane Studios, uitgeven door Bethesda Softworks. Het gevecht speelt zich af op het eiland Blackreef. Op Blackreef is een voormalige legerbasis gevestigd waar ooit vreemde experimenten op mensen werden gedaan.

Eeuwig durend feest

De bewoners van het eiland hebben een feest georganiseerd. Het feest duurt en duurt want aan het eind van de nacht wordt de dag gereset naar de start van het feest. Een oneindige tijdlus die maar op één manier doorbroken kan worden.

Hoofdrol

Je kruipt in de huid van Cole en gaat de strijd aan met de bewoners van het eiland en met een moordenaar. Je moet binnen een dag 8 missies verspreid over het eiland voltooien om de tijdlus te doorbreken. Jouw voordeel is dat je geheugen niet gewist wordt maar dat van de bewoners wel. Jij kan hun gewoontes en posities leren en daarmee de toekomst voorspellen. Tijdens het spel leer je de moves die je nodig hebt om targets te verslaan, te omzeilen of met andere middelen onschadelijk te maken.

Julianna

De moordenaar is Julianna. Ze heeft de taak Cole uit te schakelen en de dagelijkse lus te beschermen. Het multi player spel geeft je de keus om ook Julianna te spelen. Je betreedt dan stiekem het spel van een andere speler met als doel hem uit te schakelen. Als je zelf Cole speelt, kun je kiezen voor een live tegenstander of een kunstmatige intelligentie Julianna.

Gameplay

Het is een dodelijk spel waar je helemaal ingetrokken wordt. Dankzij de tijdlus kun je verschillende strategieën proberen. Je hebt ruim keus uit zware wapens en speciale krachten. De game zit boordevol actie en geweld. Je kunt kiezen de vijand keihard aan te vallen of juist als een ninja te besluipen. Kies zelf je eigen strategie.

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download Deathloop PS5 tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel Deathloop PS5 op Keysforgames.nl