Cyberpunk 2077 Xbox Series X Kopen. Cyberpunk 2077 Xbox Series X Key, de beste prijzen vergelijken.

Vergelijk prijzen en koop Cyberpunk 2077 Xbox Series X Key goedkoop! Na aankoop kun je met de Xbox Series X Code direct downloaden, installeren en spelen op de Xbox Series X-client.

De momenteel laagste prijs op 05-02-2023 voor een Cyberpunk 2077 Xbox Series X sleutel in Nederland is € 14.39

Cyberpunk 2077 is een role playing videogame (RPG) uitgegeven door CD Projekt. Het spel speelt zich af in het jaar 2077 in Night City, California, een open wereld met zes verschillende regio’s.

Night City

Vanuit een eerste-persoon perspectief speelt de speler een huurling genaamd V. De speler kan het uiterlijk, geslacht en de kleding van V bepalen om vervolgens als V de stad te ontdekken en missies uit te voeren. De speler kan er voor kiezen gebruik te maken van wapens en andere hulpmiddelen maar het is ook mogelijk het spel te spelen zonder ook maar een NPC te vermoorden.

De open wereld metropool Night City, California bestaat uit zes regio’s: De bedrijfsregio (corporate City Center) in het centrum van de stad, Watson een migrantenbuurt, Westbrook een luxe wijk, Heywood een buitenwijk, Pacifica een buurt overheerst door gangsters en het industriële Santo Domingo. V navigeert te voet maar ook met behulp van voertuigen door de stad een voorbeeld van een voertuig is de zelfrijdende auto. Door gebruik te maken van de zelfrijdende auto kan de speler zich richten op het schieten van vijhanden en ook het overrijden van voetgangers is mogelijk. De speler kan huizen kopen en hier onder andere NPC’s heen laten komen voor seksuele handelingen maar ook gebruik te maken van computers en er wapens opslaan.

Overleven in een wereld vol beesten

De speler kan de gezondheid van V aanvullen door het nuttigen van soft-drinks mocht de speler gewond zijn geraakt. “Game over” gebeurt enkel bij de dood van de speler, is een opdracht mislukt gaat het spel gewoon door. De uitkomst van het spel hangt af van de speelstijl van de speler waarvoor het spel verschillende eindes kent. De stad is zeer gevaarlijk, de staat bemoeit zich nergens mee en gangster geweld plaagt de stad. Doordat de stad zo gevaarlijk is mag iedereen wapens dragen en de kans om in een schietpartij terecht te komen is erg groot. Er is een soort van politie de Psycho Squad welke tot op zekere hoogte het geweld onder controle tracht te houden. Als V zal je vindingrijk moeten zijn om te overleven in deze losgeslagen CyberPunk stad.