Cyberpunk 2077 PS5 Kopen. Cyberpunk 2077 PS5 Key, de beste prijzen vergelijken.

Vergelijk prijzen en koop Cyberpunk 2077 PS5 Key goedkoop! Na aankoop kun je met de PS5 Code direct downloaden, installeren en spelen op de PS5-client.

De momenteel laagste prijs op 05-02-2023 voor een Cyberpunk 2077 PS5 sleutel in Nederland is € 22.29

Cyberpunk 2077 is een role playing videogame (RPG) uitgegeven door CD Projekt. Het spel speelt zich af in het jaar 2077 in Night City, California, een open wereld met zes verschillende regio’s.

Night City

Vanuit een eerste-persoon perspectief speelt de speler een huurling genaamd V. De speler kan het uiterlijk, geslacht en de kleding van V bepalen om vervolgens als V de stad te ontdekken en missies uit te voeren. De speler kan er voor kiezen gebruik te maken van wapens en andere hulpmiddelen maar het is ook mogelijk het spel te spelen zonder ook maar een NPC te vermoorden.

De open wereld metropool Night City, California bestaat uit zes regio’s: De bedrijfsregio (corporate City Center) in het centrum van de stad, Watson een migrantenbuurt, Westbrook een luxe wijk, Heywood een buitenwijk, Pacifica een buurt overheerst door gangsters en het industriële Santo Domingo. V navigeert te voet maar ook met behulp van voertuigen door de stad een voorbeeld van een voertuig is de zelfrijdende auto. Door gebruik te maken van de zelfrijdende auto kan de speler zich richten op het schieten van vijhanden en ook het overrijden van voetgangers is mogelijk. De speler kan huizen kopen en hier onder andere NPC’s heen laten komen voor seksuele handelingen maar ook gebruik te maken van computers en er wapens opslaan.

Overleven in een wereld vol beesten

De speler kan de gezondheid van V aanvullen door het nuttigen van soft-drinks mocht de speler gewond zijn geraakt. “Game over” gebeurt enkel bij de dood van de speler, is een opdracht mislukt gaat het spel gewoon door. De uitkomst van het spel hangt af van de speelstijl van de speler waarvoor het spel verschillende eindes kent. De stad is zeer gevaarlijk, de staat bemoeit zich nergens mee en gangster geweld plaagt de stad. Doordat de stad zo gevaarlijk is mag iedereen wapens dragen en de kans om in een schietpartij terecht te komen is erg groot. Er is een soort van politie de Psycho Squad welke tot op zekere hoogte het geweld onder controle tracht te houden. Als V zal je vindingrijk moeten zijn om te overleven in deze losgeslagen CyberPunk stad.

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download Cyberpunk 2077 PS5 tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel Cyberpunk 2077 PS5 op Keysforgames.nl