Call of Duty Vanguard Xbox Series X Kopen. Call of Duty Vanguard Xbox Series X Key, de beste prijzen vergelijken.

Vergelijk prijzen en koop Call of Duty Vanguard Xbox Series X Key goedkoop! Na aankoop kun je met de Xbox Series X Code direct downloaden, installeren en spelen op de Xbox Series X-client.

De momenteel laagste prijs op 04-03-2024 voor een Call of Duty Vanguard Xbox Series X sleutel in Nederland is € 7.11

De Call of Duty: Vanguard van Sledgehammer Games was slechts een fragment van wat de volledige game te bieden heeft, en liet alleen de nieuwe Champion Hill-modus zien. Met solide vuurgevechten en een modus met potentieel heeft de Vanguard-alfa ons zeker gewonnen, maar de grootste test voor de game tot nu toe moest nog komen.

Kaarten

Scherpe testers kunnen drie van de kaarten van het spel, een selectie van wapens en andere belangrijke elementen zoals killstreaks, uitrustingen en voordelen uitproberen.

Elke kaart bevat een overvloed aan persoonlijkheid: Gavutu is een prachtig tropisch eiland met weerseffecten die je scherm verwoesten, Red Star is een stevige wandeling door een besneeuwd, door oorlog verscheurd plein en Hotel Royal zou een van de beste Call of Duty kunnen zijn kaarten ooit.

Naast de klassieke Team Deathmatch- en Kill Confirmed-bepalingen is er de nieuwe Patrol-spelmodus. Het is in wezen Hardpoint, maar het doelgebied is constant in beweging, wat zorgt voor een meer dynamische en proactieve ervaring.

Zal Call of Duty: Vanguard zombies hebben?

In de blogpost van Call of Duty waarin Vanguard werd aangekondigd, gaven ze fans een korte beschrijving van wat ze van de game kunnen verwachten.

Er staat dat niet alleen een campagne- en multiplayer-modus voor de game is bevestigd, maar dat er ook een “universum-uitbreidende zombies-crossover” wordt genoemd. De blog bevestigde ook dat de modus verweven zal zijn met Black Ops Cold War’s Zombies, wat uitstekend is voor degenen die van het Dark Aether-verhaal hebben genoten.

Audio

De audio lijkt prima te zijn, en met een headset hebben we weinig problemen ondervonden, maar het belangrijkste probleem met Call of Duty: Vanguard steekt op dit moment uit als een zere duim – spawnt. Call of Duty-games staan ​​er nooit om bekend dat ze de beste spawn-plaatsing hebben, maar het verschillende tempo van Vanguard op elke kaart heeft duidelijk invloed op de logica en besluitvorming van de game.

We zijn gewoon de tel kwijtgeraakt hoe vaak we van achteren werden gedood door onzinnige spawn-plaatsingen en hoe vaak vijandelijke spelers net voor ons verschenen, waardoor we een gemakkelijke kill konden scoren.

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download Call of Duty Vanguard Xbox Series X key tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel Call of Duty Vanguard Xbox Series X op Keysforgames.nl