Call of Duty Modern Warfare PS5 Kopen. Call of Duty Modern Warfare PS5 Key, de beste prijzen vergelijken.

Vergelijk prijzen en koop Call of Duty Modern Warfare PS5 Key goedkoop! Na aankoop kun je met de PS5 Code direct downloaden, installeren en spelen op de PS5-client.

De momenteel laagste prijs op 05-02-2023 voor een Call of Duty Modern Warfare PS5 sleutel in Nederland is € 26.22

De naam komt misschien bekend voor, maar deze nieuwe Call of Duty is niet helemaal een vernieuwde versie van de eerdere Modern Warfare uit 2007. Van de tweede wereldoorlog tot aan futuristische oorlogsvoering, Call of Duty heeft alles zo een beetje gehad. Na Infinity War was er voor de makers weinig meer te overtreffen, want wat komt er na een futuristische oorlog? Daarvoor is er voor gekozen om een paar stappen terug te doen en speelt dit spel zich weer af in de het heden.

Rebellen

Wat heel interessant is in deze versie is dat je niet alleen meer met een special forces eenheid kunt spelen, maar ook met rebellen. Deze strijders kunnen geen gebruik maken van de volledige en moderne gevechtsuitrusting van de special forces. Hierdoor zul je slim moeten spelen om te kunnen winnen. Zo kun je als rebel gebruik maken van IED’s(geimproviseerde exploieven en heb je minder sterke wapens, waardoor je met speciale tactieken de vijand in de val moet proberen te lokken. Dit geeft het spel een leuke wending ten opzichte van de overige versies.

Levensecht

Modern Warfare is gemaakt met de nieuwste technologie. Zo speelt het zich af in realistische omgevingen. De afstanden en groottes van objekten, gebouwen etc. zijn precies hetzelfde als in het echt. Ook zijn er acteurs gebruikt voor elk personage, om de bewegingen van de spelers zo realistisch mogelijk te maken. Het lijkt soms net alsof je in een echte oorlogsfilm zit.

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download Call of Duty Modern Warfare PS5 tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel Call of Duty Modern Warfare PS5 op Keysforgames.nl