Blizzard Arcade Collection Nintendo Switch Kopen. Blizzard Arcade Collection Nintendo Switch Key, de beste prijzen vergelijken.

Vergelijk prijzen en koop Blizzard Arcade Collection Nintendo Switch Key goedkoop! Na aankoop kun je met de Nintendo Switch Code direct downloaden, installeren en spelen op de Nintendo Switch-client.

De momenteel laagste prijs op 09-02-2023 voor een Blizzard Arcade Collection Nintendo Switch sleutel in Nederland is € 13.49

Blizzard Arcade Collection bevat The Lost Vikings, een puzzelplatformer. Ontwikkeld en uitgegeven door Blizzard Entertainment.

Op het programma van dit eerbetoonpakket staan ​​twee versies die specifiek zijn voor elke game, de opname van state saves, een terugspoeloptie van maximaal 10 seconden om beoordelingsfouten direct te corrigeren en de aanwezigheid van speciale archieven voor amateurhistorici. Deze drie titels zorgden voor de kracht van Blizzard in het hart van de jaren 90 in verschillende genres, te beginnen met The Lost Vikings, een platform met een uchronische sfeer waar de speler afwisselt tussen drie verschillende personages om puzzels op te lossen en het einde van elk level te bereiken.

Geniet van je tijd!

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download Blizzard Arcade Collection Nintendo Switch key tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel Blizzard Arcade Collection Nintendo Switch op Keysforgames.nl