Biomutant Xbox One Kopen. Biomutant Xbox One Key, de beste prijzen vergelijken.

Vergelijk prijzen en koop Biomutant Xbox One Key goedkoop! Na aankoop kun je met de Xbox One Code direct downloaden, installeren en spelen op de Xbox One-client.

De momenteel laagste prijs op 05-02-2023 voor een Biomutant Xbox One sleutel in Nederland is € 9.53

In een post-apocalyptische wereld is de mensheid vervangen door gemuteerde dieren. Ze hebben menselijke trekjes en weten hoe je een oorlog kunt uitvechten. Ze zijn namelijk tot de tanden gewapend.

Het verhaal

Het idee is simpel. In de kleurrijke en fantasievolle wereld van Biomutant staat een Tree of Life. Deze boom wordt in zijn voortbestaan bedreigt door een plaag die langzaam over de wereld trekt. Die plaag verpest het land en zorgt ervoor dat het verdeelde dierenrijk moet samenwerken om ervoor te zorgen dat de Tree of Life het overleeft. Voor jou als speler gaat het er dus vooral om dat je de grote open wereld gaat verkennen, op missie gaat en de wereld red.

De gameplay

De makers van Biomutant vergelijken het spel met een soort Kung-Fu variant op Fable. Je speelt in een third person view en vecht je weg door de wereld. De gevechten zijn een mix van melee potjes, met wapens en oosterse vechtkunst. Je kunt je wapens aanpassen aan de situatie, net als je karakters. Geef je poppetje een mechanische arm, mutaties of allerlei robotische aanpassingen. Ook de voertuigen waarmee je de wereld kunt ontdekken kun je naar je eigen hand zetten.

Look en feel

Biomutant ziet er fris en kleurrijk uit. Omdat de wereld echt aangepast is op de dieren, hoef je hier geen grote steden of imposante bouwwerken te verwachten. Mooie natuur, strakblauwe luchten en veel groen des te meer. Om toch op te vallen in het grote aanbod van open wereld games dit najaar, doet Biomutant iets bijzonders. Er is niet een wereld, maar drie werelden die je kunt ontdekken. Dat kan te voet, maar ook met mech-robots, UFO’s of hete lucht ballonnen. Die werelden zijn ook nog eens uniek qua structuur. Zo is er de normale wereld, de onderwereld en een mini zonnestelsel waar je kunt gaan looten, bouwen en ontdekken.

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download Biomutant Xbox One tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel Biomutant Xbox One op Keysforgames.nl