Battlefield 2042 PS5 Kopen. Battlefield 2042 PS5 Key, de beste prijzen vergelijken.

Vergelijk prijzen en koop Battlefield 2042 PS5 Key goedkoop! Na aankoop kun je met de PS5 Code direct downloaden, installeren en spelen op de PS5-client.

De momenteel laagste prijs op 26-02-2024 voor een Battlefield 2042 PS5 sleutel in Nederland is € 8.51

Battlefield 6 is een first-person shooter waarin je terugkeert naar grootschalige oorlogsvoering. De game is ontwikkeld door DICE en wordt uitgegeven door Electronic Arts.

Veranderende slagvelden

Het spel speelt zich af in de nabije toekomst die is getransformeerd door wanorde. Tijdens het spel pas jij en je team je aan om te winnen op de veranderende slagvelden. Zo kan het tijdens het spel voorkomen dat er ineens een zandstorm voorbij komt of dat er een andere ramp plaatsvind. Zo kan jij op het ene moment van de ene naar de andere kant van de map kijken om vervolgens door de storm je zicht kwijt te raken.

Grootschalige slagvelden

Battlefield 2042 kan gespeeld worden op massieve dynamische speelvelden tot 128 spelers. Op de speelvelden zullen er net als bij voorgaande edities ook weer voertuigen zijn welke je kan gebruiken. Zo kan je met je team, of alleen, gebruik maken van onder andere tanks en helikopters om de strijd in jullie voordeel te beslissen.

Battlefield Portal

Battlefield Portal is een nieuwe community gedreven platform waarop spelers iconische gevechten uit het verleden, het heden en de toekomst kunnen creëren, delen en ontdekken.

Singleplayer

Het spel heeft geen singleplayer modus en is dus alleen te spelen als multiplayer spel. Wel komt de optie beschikbaar om in een map vol met bots te spelen. Bots zijn computer gestuurde spelers welke actief meedoen in het spel.

Verkrijgbaarheid

Het spel zal vanaf 22 oktober 2021 beschikbaar zijn om te kopen en te spelen. Als je het spel tijdens de voorverkoop aanschaft dan kan je al eerder de beta versie uitproberen.

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download Battlefield 2042 PS5 tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel Battlefield 2042 PS5 op Keysforgames.nl