Batman Arkham Knight PS5 Kopen. Batman Arkham Knight PS5 Key, de beste prijzen vergelijken.

Over Batman Arkham Knight PS5

Vergelijk prijzen en koop Batman Arkham Knight PS5 Key goedkoop! Na aankoop kun je met de PS5 Code direct downloaden, installeren en spelen op de PS5-client.

Batman: Arkham Knight is een actie-avonturenspel. Het spel werd ontwikkeld door Rockysteady Studios en is het vierde deel in de reeks Batman: Arkham games.

In het spel speel je met Batman doorheen Arkham city. Je handhaaft de wetten en vangt criminelen. Met vechten, vallen opzetten en het onderzoeken van misdaden vindt je het netwerk achter de gebeurtenissen in Arkham. Uiteindelijk moet je het met je personage opnemen tegen je aartsvijand Scarecrow. Om het spel te winnen is het de bedoeling dat je Scarecrow verslaat. Daarvoor wordt je doorheen het verhaal bijgestaan door figuren als Catwoman, Robin en The Nightwing. Samen met hen neem je het op tegen je ergste vijanden.

Technische vereisten en extra’s

Het spel werd ontwikkeld voor PC, Playstation 4 en Xbox One en werd uitgegeven op 23 juni 2015. Twee dagen na de release werd de verkoop voor pc stopgezet omdat die versie heel wat problemen opleverde en overal ter wereld mensen het spel terugbrachten omdat het niet werkte. Vanaf dan is het spel enkel nog verkrijgbaar voor Playstation en Xbox. Batman: Arkham Knight is geproduceerd in single player-modus. Het spel is te koop via de gamehandel en de officiële website. Veel spelplezier.

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download Batman Arkham Knight PS5 tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel Batman Arkham Knight PS5 op Keysforgames.nl