Assetto Corsa Competizione Xbox One Kopen. Assetto Corsa Competizione Xbox One Key, de beste prijzen vergelijken.

Vergelijk prijzen en koop Assetto Corsa Competizione Xbox One Key goedkoop! Na aankoop kun je met de Xbox One Code direct downloaden, installeren en spelen op de Xbox One-client.

De momenteel laagste prijs op 07-10-2022 voor een Assetto Corsa Competizione Xbox One sleutel in Nederland is € 9.8

Assetto Corsa Competizione is een sportief racespel, een nieuwkomer in de Blancpain GT series. Het spel is ontwikkeld en geproduceerd door Kunos Simulazioni en uitgegeven door 505 Games. De release van Assetto Corsa Competizione vond plaats op 12 september 2018.

Dankzij de buitengewoon goede kwaliteit van de stimulatie, kun je met deze game de echte sfeer van het FIA GT3 kampioenschap ervaren. Je zult moeten concurreren tegen officiële auto’s, coureurs en teams. De game zal alle competities van het seizoen in 2018 bevatten en zal later ook alles van de Blancpain GT Series ‘2019 bevatten, welke zal worden aangeboden als een gratis update in de zomer van 2019.

Over het spel

Assetto Corsa Competizione is ontstaan uit de jarenlange ervaring van KUNOS Simulazioni en maakt gebruik van Unreal Engine 4 op deze manier kunnen ze realistische weersomstandigheden nabootsen en nachtraces met mooie animaties garanderen. Daarnaast probeert KUNOS Simulazioni een nieuwe standaard te bereiken op het gebied van realistisch rijden dankzij de verbeterde banden en aerodynamische modellen. De auto’s uit de Blancpain GT-serie worden nagebootst met wiskundige modellen dat de grip van de banden, de aerodynamische impact, de motorparameters, de ophangingen en de elektronische systemen die de voertuigbalans bepalen nauwkeurig nabootst. Daarnaast wordt ook de schade aan de auto meegenomen om de ervaring zo realistisch mogelijk te maken.

De makers van het spel hebben ook veel aandacht besteed aan de secundaire details. Zo heeft iedere auto deuren, ruitenwissers, racelampen, race apparatuur en bedieningsapparatuur zoals ABS, tractiecontrole en motorontsteking. Al deze details kunnen door de speler worden bestuurd om de beste prestaties te kunnen garanderen en de speler volledige controle over de auto te bieden. Niet alleen in de auto’s in veel aandacht geweest voor de secundaire details, ook is er veel aandacht besteed aan de circuits. Dankzij Laserscan-technologie is elk circuit nauwkeurig nagemaakt: de details passen prefect bij hun echte tegenhanger, op deze manier biedt het spel een ervaring die zo trouw mogelijk is aan de realiteit.

Het spel kan alleen gespeeld worden of je kunt de competitie aangaan met andere bestuurders. Jouw tegenstanders zullen worden gekozen door een gestructureerd classificatiesysteem dat de individuele prestaties uitgebreid beoordeeld zo blijft het altijd een eerlijke competitie. Met de matchmaking-functie vind jij tegenstanders met een vergelijkbaar niveau.

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download Assetto Corsa Competizione Xbox One tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel Assetto Corsa Competizione Xbox One op Keysforgames.nl