Goedkoop Assetto Corsa Competizione GT4 Pack Xbox One key kopen

Over dit spel

Assetto Corsa Competizione GT4 Pack is een dlc pakket met verandering zoals verschillende soorten nieuwe auto’s etc, dat is ontwikkeld door KUNOS Simulazioni.

De GT4 Pack DLC zal 11 automodellen bevatten die in nationale en internationale series worden gespeeld, zoals de SRO GT4 European Series. Verder bevat de DLC 42 nieuwe auto-livrei en GT4-specifieke regels voor single- en multiplayer-modes. De GT4 Pack DLC valt samen met de release van de V1.5-update voor Assetto Corsa Competizione, die ook racen in meerdere klassen aan de titel zal toevoegen.

Championship Mode: GT4 Season beschikbaar

Multiplayer: met de relatieve game-update kunnen spelers hun voertuig toewijzen aan standaard categorie-slots. Het is dus mogelijk om een voorkeursvoertuig te hebben voor alleen GT3-races, een voor de gemengde klasse, een voor GT4-races, een voor Cup en een voor SuperTrofeo. Hierdoor kan iedereen zijn favoriete raceauto en kleurstelling laten selecteren voorafgaand aan Quick Join-matchmaking en deelname aan Competitieservers.

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download Assetto Corsa Competizione GT4 Pack Xbox One tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel Assetto Corsa Competizione GT4 Pack Xbox One op Keysforgames.nl