Assassins Creed Valhalla PS5 Kopen. Assassins Creed Valhalla PS5 Key, de beste prijzen vergelijken.

Vergelijk prijzen en koop Assassins Creed Valhalla PS5 Key goedkoop! Na aankoop kun je met de PS5 Code direct downloaden, installeren en spelen op de PS5-client.

De momenteel laagste prijs op 04-03-2024 voor een Assassins Creed Valhalla PS5 sleutel in Nederland is € 9.59

Assassin’s Creed is voor het eerst verschenen in 2007 en sindsdien is de franchise uitgegroeid tot één van de meest geliefde reeksen in de game-industrie. De nieuwste telg heet Assassin’s Creed Valhalla en brengt je mee naar het tijdperk van de vikingen. Het spel is ontwikkeld door Ubisoft Montreal en wordt uitgegeven door Ubisoft.

Vikingen

Je kruipt in de huid van een viking genaamd Eivor en kunt zelf kiezen of je als mannelijk of vrouwelijk personage speelt. De clan van Eivor is naar Engeland gevaren om het gebied te veroveren. Je zult het moeten opnemen tegen de legers van bekende historische figuren zoals Alfred de Grote en Ragnar Lothbrok. Al snel leer je de geheime groepering van de Hidden Ones kennen en ga je vechten tegen de Order of the Ancients. Het spel neemt je mee naar grootsteden als Winchester, Londen en York, maar zal daarnaast ook delen van Noorwegen bevatten.

Te voet, te paard of op het water

Een grote verandering aan Assassin’s Creed Valhalla is de manier waarop je gaat klimmen. Niet langer zul je elk gebouw zonder enige moeite kunnen beklimmen. Je moet een goede inschatting maken over uitstulpende bakstenen en gaten in de muur. Klimmen gaat dus niet meer automatisch en vereist enig inzicht als je de top wil bereiken. Wie zich horizontaal wil verplaatsen kan dat te voet, te paard of met een schip. Boten zijn extra handig en laten je verschillende bemanningsleden meebrengen. Zodoende heb je altijd wat extra mankracht om je bij te staan in gevaarlijke situaties. Tijdens lange boottochten kunnen ze verhalen vertellen of liederen zingen om de sfeer erin te houden.

Op schattenjacht

Terwijl je aan het varen bent, krijg je de mogelijkheid om de Engelse kuststreek aan te vallen. Je springt samen met je teamgenoten uit de boot en valt Engelse vechtersbazen aan. Er zijn steeds tal van gebouwen om plat te branden en schatkisten om te ontdekken. Soms moet je één specifieke vijand gaan opzoeken omdat de schatkisten achter slot en grendel zitten en de sterkste soldaat over de sleutel beschikt. Assassin’s Creed Valhalla heeft vaak meerdere oplossingen voor elk probleem en dus kun je bijvoorbeeld ook proberen binnen te sluipen op zoek naar de schat.

Mythische figuren

Je moet proberen om gebieden te veroveren en de grote Engelse forten uit te schakelen. Deze forten worden bewaakt door een klein leger. Je zult andere vikingen nodig hebben om je te helpen en een stormram moeten gebruiken om poorten in te beuken en het hart van elk fort binnen te dringen. Naast de Engelse troepen moet je ook oppassen voor mythische figuren uit de Noorse en Engelse volksverhalen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan Black Shuck, een gigantische zwarte hond die doorheen Engeland zwerft.

Verzamel je krachten

Je kunt extra vaardigheden bemachtigen door Books of Knowledge te verzamelen. Deze boeken liggen verspreid over de map en kunnen je krachtiger maken. Zo kun je je specialiseren in geniepige vaardigheden, verdediging of het toedienen van extra schade tijdens het vechten. Je kunt vechten met tal van wapens en ook schilden zijn weer helemaal terug van weggeweest. Geef je een tegenstander genoeg klappen dan kun je hem met een welgemikte Stun Attack meteen uitschakelen. Er valt dus zeker genoeg te beleven in Assassin’s Creed Valhalla!