Assassins Creed Mirage Xbox Series X Kopen. Assassins Creed Mirage Xbox Series X Key, de beste prijzen vergelijken.

Vergelijk prijzen en koop Assassins Creed Mirage Xbox Series X Key goedkoop! Na aankoop kun je met de Xbox Series X Code direct downloaden, installeren en spelen op de Xbox Series X-client.

De momenteel laagste prijs op 21-09-2023 voor een Assassins Creed Mirage Xbox Series X sleutel in Nederland is € 35.99

Had je ooit kunnen denken dat geschiedenis zo té gek kon zijn? Je kan weer urenlang verdwijnen in de al eeuwendurende strijd tussen de sluipmoordenaars (Assassins) en de Tempeliers. Dit keer met de dertiende en nieuwste game uit de serie: Assassins Creed Mirage van Ubisoft.

Assassins Creed’s Robin Hood

Je bevindt je als vanouds in het oosten, Bagdad anno 861.
Een geweldige versie van een soort Robin Hood, Basim Ibn Is’haq, is een dakloze, geslepen kleine crimineel. In dit Assassins Creed avontuur levert hij de strijd voor vrede en onafhankelijke zelfbeschikking. Met last van heftige herbelevingen overleeft hij op straat, niet wetende dat hij hiermee inzichten krijgt waarmee hij zijn bestemming en de toekomst van de Assassins kan veranderen.

Veelzijdige sluipmoordenaar

Laat je meeslepen in het verhaal waarin de 17-jarige Basim die van crimineel uitgroeit tot een verfijnde, krachtige en veelzijdige sluipmoordenaar. Binnen de kortste keren weet hij zijn vijanden op zeer creatieve manieren uit te schakelen met de meest uiteenlopende middelen.

Volleerde Hidden One

Ondanks zijn ruwe bolster worden zijn kwaliteiten ontdekt door de ‘Hidden Ones’, zoals de Assasins zichzelf noemen naar hun verborgen bestaan. Zo weet hij aan zijn leven in Bagdad te ontsnappen. Met behulp van Roshan, zijn leermeester, keert hij terug Alamut, de oorsprong en thuishaven van de Assassins. Daar leert hij zijn achtergrond kennen en ontwikkelt hij zich tot volleerde Hidden One.

Strijden in Bagdad’s Gloriedagen

In zijn strijd als Hidden One doorkruist hij vier bekende wijken van Bagdad. Klimmend over muren en daken, wordt hij ondersteund door zijn trouwe adelaar Enkidu.Als Basim het drukke Bagdad verkent, ontdekt hij allerlei belangrijke incidenten uit het verleden en komt aanraking met onvergetelijke karakters uit Bagdad’s gloriedagen.
Met de steun en aanwijzingen van de machtig vertegenwoordigde Hidden Ones in Bagdad weet Basim sluipend zijn vijanden te elimineren.

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download Assassins Creed Mirage Xbox Series X key tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel Assassins Creed Mirage Xbox Series X op Keysforgames.nl