Ash Of Gods Redemption PS4 Kopen. Ash Of Gods Redemption PS4 Key en Account, de beste prijzen vergelijken.

Over Ash Of Gods Redemption PS4

Scroll nu naar beneden om direct Ash Of Gods Redemption PS4 key prijzen te vergelijken en het product goedkoop aan te schaffen! Na aankoop kun je met de Game Key Ash Of Gods Redemption PS4 direct installeren en spelen.

Ash of Gods: Redemption is een Role Playing Game die turn-based gespeeld moet worden. Deze game is gemaakt door Aurumdust en gepubliceerd door AurumDust en Whispergames.

Ash of Gods: Redemption is een game die CCG (Card Collection Game)-elementen, tactische gevechten en een constant in ontwikkeling zijnd verhaal combineert waarin iedereen dood kan gaan, inclusief de hoofdpersonen.

Gameplay

Ash of Gods is het verhaal van drie afzonderlijke protagonisten die oprijzen als reactie op een eeuwenoude dreiging. De verhaallijn evolueert voortdurend in reactie op de keuzes die spelers maken, die soms zelfs resulteren in de dood. Maar de dood van een personage is geen game-over! In plaats daarvan gaat het verhaal verder met de dood van dat personage en eerdere keuzes die van invloed blijven op toekomstige gebeurtenissen.

Gevechten

Combat in Ash of Gods is een mix van zowel traditionele turn-based strategie als CCG-gameplay. CCG betekent “Collectible Card Game”. Terwijl individuele tactieken afhankelijk zijn van de vaardigheden en klassen van je personages, ontgrendel en verzamel je kaarten die de macht hebben om krachtige vaardigheden te ontketenen die soms het verloop van de strijd kunnen veranderen.

Steam

Op het game-platform Steam zijn de recensies erg positief. Via Steam kun je op dit moment de normale versie aanschaffen voor €22,99. Er is ook een Deluxe versie beschikbaar die op dit moment €31,99 kost. De Deluxe versie bevat alle Digital Art en de officiele Ash of Gods – Original Soundtrack. De soundtrack is best interessant omdat alle nummers zijn geschreven door Adam Skorupa en Krzysztof Wierzynkiewicz, welke bekende componisten zijn die voor projecten hebben gewerkt als The Witcher-reeks, Call of Juarez en Painkiller.

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download Ash Of Gods Redemption PS4 tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel Ash Of Gods Redemption PS4 op Keysforgames.nl