Goedkoop Arkham Horror Mothers Embrace Xbox One key kopen

Over dit spel

Arkham Horror Mothers Embrace is een turn-based gevechtsonderzoeksspel dat zich afspeelt tegen de achtergrond van de cultwereld van H.P. Lovecraft. Ontwikkeld en gepubliceerd door Asmodee Digital.

Het verhaal begint wanneer een astronomieprofessor dood wordt aangetroffen in haar landhuis en alles erop lijkt te wijzen dat ze het slachtoffer was van een monsterlijke moord. Speel als een van de 12 beroemdste protagonisten van deze serie, elk met hun eigen vaardigheden, en stel je team van onderzoekers samen om te proberen deze duistere zaak op te lossen. Zoek aanwijzingen, voer ondervragingen uit en doorloop negen hoofdstukken om goed en kwaad te ontrafelen. Je onderzoek voert je naar iconische locaties in het fantastische universum van H.P. Lovecraft, van Miskatonic University tot Arkham Psychiatric Asylum via de gevaarlijke bayou.

Veel plezier met het ontdekken van de magische wereld!

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download Arkham Horror Mothers Embrace Xbox One tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel Arkham Horror Mothers Embrace Xbox One op Keysforgames.nl