Anthem Xbox One Kopen. Anthem Xbox One Key, de beste prijzen vergelijken.

Vergelijk prijzen en koop Anthem Xbox One Key goedkoop! Na aankoop kun je met de Xbox One Code direct downloaden, installeren en spelen op de Xbox One-client.

De momenteel laagste prijs op 07-10-2022 voor een Anthem Xbox One sleutel in Nederland is € 3.14

Anthem is een actie role-playing game-set in een open wereld en gespeeld vanuit een derde persoonsperspectief waarin spelers de rol aannemen van een freelancer met volledig aanpasbare exosuits genaamd Javelins. Deze pakken kunnen worden aangepast om verschillende unieke wapens en bovenmenselijke vermogens te hebben. Twee klassen Javelins werden getoond tijdens Anthem’s presentatie op Microsofts E3 2017 Conference. Een daarvan was de Ranger, een all-round en uitgebalanceerde speer, en de Colossus, een grotere en zwaar gepantserde speer die is gemaakt om meer van een tankrol te vervullen.
De game bevat zowel singleplayer- als coöperatieve multiplayer-elementen in een ‘shared-world’ die maximaal vier squadronleden per team kan hebben. Teams kunnen wilde beesten en meedogenloze plunderaars bevechten tijdens het onderzoeken van verloren ruïnes en het ervaren van massale, wereldveranderende terreinvoorvallen, zoals “Shaper Storms”.
Spelers zullen de rol aannemen van een freelancer, een van een groep mensen die hun beschaving verlaten om het omringende landschap te verkennen.

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download Anthem Xbox One tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel Anthem Xbox One op Keysforgames.nl