Anodyne 2 Return to Dust Xbox One Kopen. Anodyne 2 Return to Dust Xbox One Key en Account, de beste prijzen vergelijken.

Over dit spel

Anodyne 2 Return to Dust is een 3D platformgame met 2D elementen in de stijl van Zelda. Het spel is ontwikkeld door Sean Han Tani en Marina Kittaka. De Uitgever is Analgesic Productions.

In het spel zijn de bewoners van New Theland geïnfecteerd met het virus Nano Dust, waardoor hun emoties en verlangens zijn verstoord. Spelend met de personage Nova verken je het eiland en heb je het vermogen om in het lichaam van een ziek persoon te krimpen om zo het virus te bestrijden. De wereld is gemaakt in 3D, maar in gekrompen toestand speelt de speler in een 2D omgeving.

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download Anodyne 2 Return to Dust Xbox One tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel Anodyne 2 Return to Dust Xbox One op Keysforgames.nl