Goedkoop A Way Out PS4 key kopen

Over dit spel

A Way Out is een actie-avonturenspel dat gespeeld wordt vanuit het perspectief van een derde persoon. Het is speciaal ontworpen voor coöperatieve multiplayer op een gedeelde scherm, wat betekent dat het met een andere speler moet worden gespeeld door middel van lokaal of online spelen. In het spel controleren spelers Leo en Vincent, twee veroordeelde gevangenen die uit de gevangenis moeten breken en op de vlucht voor de autoriteiten blijven. Omdat het verhaal van beide protagonisten tegelijkertijd wordt verteld, is hun voortgang misschien niet gesynchroniseerd, wat ertoe kan leiden dat één speler zijn personage kan besturen, terwijl een ander een tussenfilmpje bekijkt.

Spelers moeten met elkaar samenwerken om vooruitgang te boeken, en elke situatie kan anders worden benaderd, waarbij beide personages een andere rol spelen. Tijdens een ontsnappingscène in de gevangenis moet een speler bijvoorbeeld de bewaker afleiden, terwijl een andere speler een hulpmiddel moet vinden om te helpen ontsnappen. Deze rollen staan niet vast, dus Leo en Vincent kunnen hun rollen in een andere playthrough verwisselen. Spelers kunnen communiceren met veel niet-afspeelbare personages en er zijn dialoogopties voor spelers om te kiezen.

Unieke eigenschappen

  • A Way Out is een ervaring die met twee spelers moet worden gespeeld. Elke speler bestuurt een van de hoofdpersonen, Leo en Vincent, in een terughoudend bondgenootschap om uit de gevangenis te breken en hun vrijheid te verwerven.
  • Samen verken je ideeën over vertrouwen en consequentie terwijl je keuzes je beginnen in te halen.
  • Speel de hele ervaring gratis met je vrienden via de gratis proefversie met één klik.

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download A Way Out PS4 tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel A Way Out PS4 op Keysforgames.nl